I dagsljus



Här får ni se hur det ser ut när jag inte tar korniga nattbilder! Känns bra.




Ronja har jag flyttat upp i sängen. Hon sover och vilar mest hela tiden.




Och såhär blev det med tavlorna i hallen.

Goodnight

Har inte sovit ordentligt på hela veckan. Inatt blir första natten på länge som jag vet att jag kommer sova som en stock, utan att bli väckt av jamande och utan att behöva ställa klockan. Underbart. Har sett fram emot att få gå och lägga mig hela dagen och inom tio minuter lovar jag att jag har däckat.
Har lagt kameran på laddning inför imån så jag kan ta måååånga bilder! Sov så gott!

Tapper tjej




När hon skulle sövas tog det inte mer än två minuter innan hon somnade. Passade även på att öronmärka och vaccinera henne. En timme senare hade hon svårt att vakna upp, men sen började hon röra lite på sig så vi fick klartecken att åka hem. Charlie kom med och väl hemma sov vi i två timmar, helt utmattade.. Nu är hon uppe och går, men trillar ibland omkull, stackarn. Bakbenen vill inte riktigt ännu, men hon är lite piggare iallafall. Ätit har hon med gjort. Får se hur det är imån när bedövningen släppt!

Är glad att pappa var ledig idag så han kunde hjälpa till och skjutsa oss fram och tillbaka!

Who knew




Har varit med Emmy och Johannes så gott som hela dagen och Charlie var med en stund när vi åt hos mormor och morfar! Mysig dag! Ska plocka i ordning lite här hemma ikväll och sen får jag ta resten imorgon efter jag kommit hem med Ronja från veterinären. Köpte en kjol på h&m jag tänkte haft på nyår, men det känns inget bra så får se om jag kan in och byta den imorgon... Åh. Har nyårklädselångest. Finns inget kul alls.

Vit vit vit är mössan på mitt huvud, vit vit vit är dräkten som jag bär

Som vanligt när jag jobbar hinner jag bara fota på kvällen och eftersom jag inte kan vänta så får ni se redan nu! Jag har dumpat min tjocktv och köpt mig en mer slimmad variant (ja, den är vit), vilket jag hoppas syns trots den kassa kvallitén. Än så länge ser det ut som på nedersta bilden, men vi får se hur jag flyttar runt de andra grejerna innan jag nöjer mig. Ni får bättre bilder på allt en annan gång!

Imorgon ska jag, Charlie, Johannes och Emmy hem till mormor och äta. Ska bli helmys!



Mjaoande

Ronja löper och springer runt och skriker och har gjort i några dagar nu. På fredag ska vi till veterinären så jag hoppas allt går bra. Framför allt känns det nog bättre för henne för hon blir så himla uppstressad av det här.

Ikväll ska ni få se vad jag inhandlade igår. Ska bara få bort lite grejer först :)

Kristallkronan




Och lampan är uppe! Visst är det fin? Blir så mysigt mönster längs väggarna när den är tänd!

Under granen, del 2

Lite saker till köket :)



Sex koppar och sex små fat/ägkoppar av mamma från WWF.





Av farmor och farfar fick jag även lite pengar, av dem så köpte jag dubbeluppsättning av dessa bestiken som jag fastnat för (guldfynd)!





Kopp och skål med söta kanter av min moster! Fick en nyckelplatta av henne med, men eftersom jag fick ett nyckelskåp också ska jag byta nyckelplattan mot någonting annat.





Jättefin ask till mina silverteskedar av mormor!

Under granen, del 1



Finfin lite större armbandsklocka fick jag av Charlie!





Änglen fick jag av Emmy, Blomman och boken av mormor, den häftiga glasskulpturen av farmor och farfar.





Schampo och balsam av mamma, Oriflameprodukter av Susanne (C's mamma) har bara hunnit testa bodycreamen än så länge och den var kanonbra! Parfym som luktar suuupergott av Sandra (C's syster).




Nyckelskåp av mormor (äntligen kan jag gömma undan alla mina nycklar! Och fina Marilyn-tavlan av Charlie. Hon är fortfarande inplastad tills jag hittat rätta platsen att hänga henne på.

Kensington




Den här fina klockan har pappa hjälpt mig sätta upp idag! Mamma hade hittat den på nätet och jag fick den i julklapp av Johannes. Ååååh vad jag tycker om den!! Visst blev den bra?

Ljuslyktan på lite högre fot i fattigmanssilver fick jag i julklapp av min moster!

Erato - Call Your Girlfriend

Imorgon får ni bilder på mina julklappar, tills dess får ni denna videon.
Mamma tipsade mig innan idag och tittade på den nyss, gillade!




Superduperklappar!

Fick massa fint igår!! Och idag kommer ännu en fin grej!
Ska ta bilder i helgen om jag hinner så ni får se ;)

Åååååh, vill få upp allt nu!!


Nej, nu ska jag göra mig i ordning, idag är sista jobbdagen i julkaoset!
Jag ska även köpa nya bestik för pengen jag fick av farmor och farfar.

Höres

Merry christmas




Blir en väldigt snabb uppdatering, mest för att säga att jag lever och att det är fullt upp.
Vi jobbar heldagar i butiken allihopa och efter stängning ikväll ska jag fira jul med släkten. Är jag lika trött som igår så kommer jag inte kunna stanna så länge, så det är tråkigt att det blir ett så pass kort julfirande i år för jag jobbar imorgon med. Hoppas ni får en god jul ifall vi inte hörs innan! Kram!

Waka waka

Har varit dödstrött sen halv åtta, men kämpar med att inte sova förens tio. Sitter här och är kissenödig för att jag inte ska slappna av, SÅ illa är det! Har jätteont i huvudet med, och är helt igentäppt när jag vaknar på morgonen.. Tänker att så länge jag skjuter upp denna förkylningen så ska den inte drabba mig! Är rädd att den attackerar efter julruschen när schemat blir lugnare. Sneglade på schemat efter nyår. ÅÅÅÅåååh sååååå sköööönt deeet skaaaa bliiii! Även om det inte gör något med lite extra pengar i fickan just nu ;)

Love in stereo




Ouf, det händer så mycket hela tiden att jag knappt hinner med!
Idag var det avslutning på gymnastiken och vi fick massa beröm och varsitt paket! Tack alla snälla barn och föräldrar! Annars är det massa jobb fram tills jul och lite match-making på det ;) Vi får se vart det leder!

Black and white

Idag jobbar jag 10:15 - 18:15. Kommer vara lagom död tills jag kommer hem! Längtar efter helgen då jag äntligen är lite ledig. Sover så dåligt igen, vaknar vid tre/fyra och är jättepigg. Ligger och vrider och vänder på mig tills sex/sju sen är jag dödstrött när jag ska upp! :( Nu när det är längre tider och fler dagar jag jobbar känner man sig helt död med så lite sömn. Det är hemskt. Men bara att bita ihop! Hellre lägga den energin jag har på jobbet så får jag vila när jag kommer hem. Detta var tidsinställt förresten, sitter inte och bloggar på jobbtid ;) Hoppas ni har en bra dag!




Emmykväll

Jobbade till 17, åt hos mamma och pappa, därefter strosade jag och Emmy hem i regnet. Var hemma hos mig nån timme och gick sedan en runda bortom vägga och sådära innan vi delade på oss. Fin kväll! Skönt att kunna ta det lugnt och bara...va! :)




Lucia




Idag hade jag på mig armbandet jag fått av Emmy! Fint fint fint!

She said it was all make-believe but I thought she said maple leaves

Måste bara visa!
Fina Emmy har varit i England och med sig hem hade hon en liten paket till mig! Titta minifågelburen, hur söt??! Och massa smycken och tofsar (sånt är alltid så bra att få för de har en tendens att försvinna, likaså spännen). Blev så himla glad, tacktacktack!!




Puls och julbord

Uppe tidigt för att städa klart, jobbade till kvart över fyra, hem till mamma o pappa, fick skjuts till kallinge där fina jobbkollegor väntade, senare vidare mot ronneby för julbord och ståhej innan vi stack till puls och jag åkte hem. Kvällen blev inte jättelång, men jag hade mega kul och alla var glada och skojfriska och strax efter mamma kört hem mig kom Fidde och Charlie och höll mig lite sällskap. C sover här inatt och imorgon ska det julbakas med moster, kusin och förhoppningsvis även mormor!

Min fot somnade nyss så det började sticka så hemskt. Hoppade runt en massa, sprang på stället och masserade. Allt för att det skulle gå över. Gick tillslut. Har lite ont i halsen nu med. Ändå har jag varken skrikit eller hostat sönder den. Får se hur det är imån!

Ska sova snart. Höres!

Header

Tröttna på mitt kasettband så headern får se ut såhär tills jag fått inspiration till något roligare.




Det där med byxor...inte alltid så lätt!

Var uppe tidigt och byggde min gran, träffade pappa och gick en runda. Vi skrev över mitt gymkort på Johannes och tittade ut fotölj till honom på jysk, sen handlade vi mat och åt och därefter var det två timmar tills jag skulle börja jobba så jag somnade en stund. När jag vaknade var jag så trött i huvudet, men jag skulle bara jobba några timmar idag så det var ju inte så farligt.. Men när jag träffar mamma efter jag jobbat så visar det sig att jag stått i butiken med uppknäppt gylf hela dagen! Tack för den haha. Usch vad jag skäms nu i efterhand.


Godnatt!

En vit jul

Igår när jag och Charlie sprang inom City Gross hittade jag en vit gran (!!!!) och blev helt kär. Den fick följa med hem och eftersom jag vaknade tidigt idag kunde jag inte låta bli att sätta ihop den redan nu ;) Den matchar fint till mina paket! Pyntet i granen är från IKEA, mönstrat julklappspapper från Clas Ohlsons.




Breathe out, so I can breathe you in


gammal bild


Hade jättekul med mamma i Kristianstad igår! Hann med allt vi skulle och kunde ta tåget hem en timme tidigare än vi planerat. Hittade även världens bästa julklapp som jag ska få den 23:e, så då får ni se den med. Vi firar tre jular i år. Den 22:e med släkten, den 23:e med bara familjen hemma hos mig och den 24:e med Charlie hemma hos mamma och pappa. Ska bli jättemys! Längtar massvis! :) Ska bli klar med sista städningen nu så jag hinner se en film vid nio innan jag ska sova.

Mamsi!



Idag är jag med mamma i Kristianstad för lite shopping!

2 december

I fredags hade jag namnsdag och slutade redan vid ett! Mötte mormor på stan och senare Emmy. Emmy och jag hade planerat in lite julbak. Började med kola-grejen som sen aldrig ville stelna så vi kunde inte göra bitar..





Här imellan hann vi käka på stan och gå upp till Vägga för att se esteternas konsert. Efteråt tog bussen hem för lussekatter stod med på schemat. Dock hade vi för lite saffran så kunde bara göra en halv sats..


Haha, till er som inte orkade läsa receptet; älskar att det står 0,5 ägg hahaha

Emmy tröttnade på standardformen och gjorde nån snurrgrej och en annan klutt :P



Jag väntar på att plocka ut dem ur ugnen..




Efteråt såg vi slutet på idol och var helt slut efter en massa skratt.


Vetemjöl




Igår var det min namnsdag och full rulle hela dagen.
Mer om det när jag slutat jobba! Hejs!

Kära tomten

  • Nyckelskåp i vitt
  • Äggklocka i rostfritt. Helst med magnet för det är så smidigt..
  • STOOOOR klocka till köket (men inte en sån i massa bitar där man sätter upp varje siffra för sig).
  • Böcker. Här är några från Bokus.com jag suktar efter:
  • Muggar/koppar som är i samma serie. Har just nu bara två&två i olika som hör ihop.
  • Är sugen på nya bestick också. De som guldfynd har just nu är väääldig fina ;)


Jadu mamma.. lite så ser det väl ut :P

There's somebody els that feels the same somewhere


Fjortispose en vanlig torsdag


- Imorse när jag skulle duscha blev det översvämmning... Kul. Vatten över HELA golvet. Vilket jag först inte märkte eftersom duschdörrarna immar igen när man duschar varmt. Det var vatten enda bort till toastolen..Blä. Så det började inte bra.
- Var sen till jobbet så sket i väskan, tog bara mina nycklar och min telefon. När jag kommer ner och utanför dörren är det ösregn och blåser massa. Jahapp. Orkade inte springa upp och hämta väskan där jag hade en påse att dra över cykelsadeln så jag blev blöt i rumpan istället.
- Hade glömt att det inte var luft i bakdäcket så fick trampa massa för att ta mig framåt.
- Kommer fram till jobbet och så är det strul med en gång. Usch.. aja. Löser sig imån.

MEN ÄNDÅ!

När jag då nyss skulle rengöra golvbrunnen i duschen var det så äckligt att jag höll på att kräkas. Fy! Det kan inte varit rentgjort någonsin när förra ägaren bodde här känns det som.. Åh :(

Börjar dagen med skit så bara fortsätter det.. Imorgon ska bli en bra dag. Får tänka så helt enkelt.

Om kristallkronor inte var så himlans dyra hade jag önskat mig en i julklapp. En litelagomstor.


Och du gjorde allt för att se mig le. Och klart jag log. För du var ju allt. Du var allt jag var.



Fick paket härom dagen.




Hade redan glömt bort att jag beställt hem boken på nytt. La till lite saker för nåt halvår sedan och skaffade aldrig hem den nya versionen då. Det enda dumma är att det är så lång leveranstid.. Vill ni ha en kopia går den att beställa HÄR för bara 107kr.



Words

Som jag skrev innan gjorde jag dessa bilderna lite snabbt i illustrator och så skrev mamma ut dem på A4-papper. Sitter nu i hallen. Kan visa bild på hallen en annan dag!

&


Gammal bild på mig och Ronja


Igår fick vi precis in allt i bilen. Ronja blev superglad över hennes klätterträd så det var kul.
Emmy kom förbi vid åtta och stannade tills elva. Vi pratade massa och hon hjälpte mig att ÄNTLIGEN få i ordning på fönstret i köket och lite andra grejer här hemma! Så skönt. Och det blev superfint! Sen gjorde jag om lite i hallen igår med, satte bl a upp andra tavlor med text som jag gjort i illustrator.

Känns bra :) På måndag ska vi bara lussekatter!

RSS 2.0