Bröllop, sleepover och ösregnLika trött idag. Jobbar bara fyra timmar mellan tolv och sexton, sen ska jag hem och packa väskan innan jag sticker hem till Charlies mammas hus där vi ska sova inatt. Dessutom ska Charlie laga favorit maten till oss båda så det ser jag fram emot! Han är för övrigt på bröllop idag ute på en liten ö, så han stack tidigt imorse och vi vet inte riktigt när han lyckas ta sig hem i eftermiddag/kväll. Stackarna har ju ösregn just nu, så jag hoppas det klarnar upp under dagen.

VISST JA! Fick hem finaste paketet från Sara (SMÄM) för några dagar sen. Det får ni se när jag bloggar från datorn nästa gång.

Åtta bedrövelser sen. Så länge sen.
blöh. jag är så trött. hoppar in lite extra idag, så jag har stängningen ikväll. hoppas på en lugn dag för jag är helt slut i kroppen.

i helgen ska vi va lite husvakt igen, denna gången hos charlies mamma. vet inte om vi ska ta med katterna eller om de får bo hemma under tiden. vi får se.

hoppas ni har en bra dag :)

Typewriter


Frukost
Torrfodret är slut så jag hällde upp lite cornflakes tills vidare. Ronja slukade nästan allt.
Rocky var inte lika förtjust så han låg en bit bort och tittade på istället..Dunkande hjärtan klockan kvart över fem

Jag har ändrat om lite i min garderob igen. Och tryckt in en stol... Det blev helt okej. Det är ju inte speciellt stort rum, så jag trodde det skulle bli knepigt, men det gick! Fick förresten en himla fint linne i överraskningspresent av Charlie igår efter spelningen som jag tänkte jag kunde ha på mig idag :)You got my head spinning
Hejhejhej! Jag är hemma igen efter fem fina dagar.
Idag börjar Östersjöfestivalen så jag ska in till stan ikväll och kolla på Veronica Maggio.


Puss

Det ekar över hela stadenHejhej, jag är hemma hos mamma och pappa denna helgen. Håller på att tvätta lite nu och när Johannes kommer hit ska vi käka lax. MUMS! Ha en trevlig helg!

20.

Men ja e ju inte tjuge.
I mitt huve e ja bara sexton.

BrownieSony

Såhär har det sett ut genom min mobilkamera på sistonde:Jag målade om vårt soffbord hemma hos mamma och pappa. Från brunt till vitt.
Jag och Emelie var på kvällsutflykt i solnedgången. Badade fötter och hade allvarliga samtal.
Jag skulle ta en bild på mig och Ronja men Charlie sa nåt knäppt och jag kämpade med att inte gapflabba.
Solnedgång med Emelie, Fidde och Charlie.
Jag hälsade på tiseungarna igen.

Sleep this time tonight, sleepwalk in the light
Jag har varit väldogt trött en tid tillbaka nu, men inte kunnat sova över huvudtaget. Fram tills igår. Jag vaknade på morgonen, var uppe en stund och kunde sedan somna om (vilket resulterade i att jag sov bort halva dagen). Samma sak idag. Jag som skulle hinna med så mycket. Mår piss över att vi inte får iordning här hemma. Det är kaos överallt eftersom vi började rensa ut ordentligt. Det är snyggt i lådor och skåp, men det är ett bombnedslag i vartenda rum. Usch jag är så trött på detta, när ska vi bli färdiga..? Blö.

Och visst ja, imorgon har jag en överraskning till er. Vi får se om det blir bra!

The scars of your love remind me of us

Vi håller på att fixa och trixa med möbler och grejer i sovrummet.
Blir kanske lite dålig uppdatering, men ni får se sen.

Söndag igen, vart tar veckorna vägen?

Skulle lagt upp bilder till er, men det funkar inte. Åh..RSS 2.0