Till mamma

Jag vet vad vi kan göra med er vind :)

Trött och varm (borde finnas kylsystem precis som det finns element...)


Tisdag
Hej här sitter jag och filurar! Väntar på att Charlie ska komma tillbaka från affären.

Glömde bort att skriva att vår granne på andra våningen håller på att flytta ut och att vi därmed haffade soffbordet ni ser i inlägget under detta (med körsbären) och en bänkdiskmaskin till rimligt pris. Tack! Bordet ska dock målas vitt i helgen hemma hos mamma och pappa. Först ska det såklart slipas och grejas. Och bäras upp och ner för de fyra våningarna. Fint!

21:43
Köpte körsbär när vi var nere och handlade för en timme sen. Tittar man noga på vänstra bilden ser man att jag spottat ut dom igen haha. De var inte så värst goda..

Söndag
Mer midsommar och mer kattungar. Såhär såg det ut genom min kamera.

Midsommar


TREVLIG MIDSOMMAR!


Lejonhjärta

"Men då sa Jonatan att det fanns saker som man måste göra, även om det var farligt.
’Varför då’, undrade jag.
’Annars är man ingen människa utan bara en liten lort’, sa Jonatan."

1-2-3

Har inte så mycket roligt att berätta, så här får ni lite gamla videos från min youtube då jag hade kortare hår och Rocky inte var så värst gammal.

God(kanske lite sen)morgon
Haft ännu en natt med andnöd, snorpapper och ihopklibbade ögon. Tycker det kan räcka nu..

Tisdag
Jag känner mig helt död. Tung i kroppen och det rinner från både näsa och ögon. Usch usch :( Hoppas må bättre snart. Sov gott!

POUSSS


Def


Kamomill


Jag förvandlas kanske sakta men säkert till Hulken?
Idag är jag lite piggare, men jag har fortfarande förkylningen i kroppen, vilket är mindre kul. Den har börjat vandra upp till ögonen för jag har massa grön gegga i dom hela tiden och det gör mig galen. Som att snoret inte kommer ut tillräckligt genom näsan, har det börjat ta sig ut genom mina ögon också eller vad är det frågan om?? (Förlåt för denna mindre trevliga informationen, men jag tänkte att någon kanske kunde berätta för mig vad mina ögon håller på med. Kommentera mer än gärna och säg vad som händer med mig.)

Eat Pray Love

Jag kom på att vi hyrde tre filmer igår och att jag kan se en av dem nu.

Så medan jag ser film slänger jag upp ett youtube-klipp till Charlie och Fredrik för att de tycker om den här låten så mycket att de inte kan sluta lyssna. Varsågoda:
SöndagBåde jag och Charlie har åkt på en taskig förkylning. Jag har dessutom en tradig huvudvärk som vägrar släppa. Igår hade jag lite feber och natten innan dess hade jag frossa och man kunde trott att jag badat med kläderna på för när jag vaknade var jag helt dygnsur. Usch usch, inget roligt här inte. Så idag ligger vi bara i sängen, sover lite och försöker bli friska.

XPERIADet var ett tag sedan jag köpte min xperia och härom dagen gjorde jag en uppdatering på telefonen. Trots att jag säkerhetskopierade och hade mig innan uppdateringen försvann en massa nummer och andra viktiga saker som jag hade sparat i den. Typiskt. Sen är telefonen helt annorlunda och saker hittas inte längre på samma ställen. Usch vad jobbig den blev, är ju tvungen att lära mig allt på nytt haha :P Dagens i-landsproblem...

FredagGamla bilder.. Idag har jag jobbat, sen mötte Charlie upp mig och vi sprang runt stan för att hinna med banken och försäkringskassan och allt. Blev klara lagom tills ösregnet drog igång, så vi tog skydd hemma hos Fidde tills det slutade regna, därefter bar det av till Solsta. Vi hjälpte till lite för det var så himla mycket folk, sen åt vi den goda buffén. MUMS!

Och så tycker jag att ni kan klicka in på allra finaste Linneas blogg, för hon har börjat skriva igen! :D ♥

Skeleton song


Torsdag
Idag ska jag hem till mormor en sväng! :) Ikväll kommer farmors syster på besök.

Tisdag.Idag har jag träffat fina Linnea! Vi sprang lite på stan och tramsade en del och åt jordgubbar och sånt fint! Imorgon ses vi igen. Åh fina fina fina! ♥ Imorgon ska jag även träffa Lina!Den här sockerburken fick följa med mig hem idag:


(uppdatering: förresten, skrolla upp igen och kolla på gif-bilden. ser ni att kameran rör sig åt vänster? tyckte det var lite knäppt för den är inställd på självutlösaren och står stadigt på ett skåp? hmm)

i heart you


Pre-Rock

Stason från LA var här fredag till söndag. Vi tog lite turer genom Karlshamn, visade runt. Sen fick grabbarna lite presenter i form av bandtröjor och skivor och plektrum mm. Idag åkte han upp till Göteborg men åker tillbaka ner hit på onsdag med Hardcore Superstad när Sweden Rock drar igång. Den killen känner alla...

KRETA


RSS 2.0