Onsdag

Packade tre stora flyttkartonger igår och en liten idag. Har fortfarande lite saker kvar men det bli nästa gång. En del grejer är väl ingen mening att spara på så det ska slängas. Galet vad man samlar på sig. Kommer fylla en stor sopsäck med kläder också. Får tvätta och gå igenom om det är nåt jag inte ska ha kvar sen. Mamma kommer efter 18:00 och hjälper mig få hem allting. Ska få in Ronjas klätterträd i bilen med. Det har hon väntat länge på!

Sen fick jag en skärbräda av Charlie igår. Aaaaaw. Behövdes! Tidig julklapp :D Tack!

Don't forget the songs that made you cry and the songs that saved your life



Så fort Efter Tio är slut ska jag ner på stan en snabbis. Åker med Charlies mamma till Asarum tillsammans med Rocky som sovit här två nätter. Ska packa ner mina grejer som är kvar och ta lite kläder. Sen sover jag där inatt och imorgon får alla sakerna åka med hem. Ha en bra dag!

Full rulle



Idag har det varit fullt med folk och inga kölappar = kaos. Jobbig dag, men det har gått bra. Efteråt fixade jag julklapp till mamma (hoppas hon blir glad) var på gympan och såg först när jag kom hem att Annelie fyllde år idag!! Kände mig så dum, sa inte ens grattis så fick skriva till henne sen. Ska få barnen att sjunga för henne nästa måndag mohaha ;) Nu har jag fixat julklapp till pappa med, tror det kommer bli bra. Vi är bra på klappar, Johannes och jag!

Och just det. Tog ett hål till i örat här i veckan för att visa en liten tjej, som var tveksam om hon skulle våga, hur det gick till. Kom själv inte ihåg hur det kändes när jag tog de första hålen så blev plötsligt jättenervös när jag satt i stolen! Haha, ifall det gjorde ont kunde jag ju inte visa det för henne! Men det var ingen fara. Jag är en tuff tjej, knyter till och med mina sandaler själv..

Berit är här!



Menar såklart vädret ;) Höll på att flyga av cyklen när jag skulle ta mig hem! En soptunna såg jag flyga över ett staket och det dånade överallt. Galet! Men det otäckaste idag var när jag skulle stänga butiken och en speldosa sattes igång???! Trodde först jag bara hörde det i huvudet eftersom folk vevar upp speldosorna hela tiden och det lät så avlägset, sen insåg jag att det var en speldosa SOM VAR NERPACKAD(!!!!!!) som började spela! Blev skiträdd och stressade allt vad jag kunde för att komma därifrån!

Inte första gången det händer saker i affären. Usch! Haha

But you know the thing about romance is people only get together right at the very end

Usch vilken morgon jag hade.. Vaknade av klockan strax innan sju (eftersom jag skulle jobba och hade öppningen) men var knappt vid medvetande, minns att jag såg Charlies namn på telefonen, minns att jag inte kunde resa mig upp, minns att jag skakade som en idiot och att jag höll på att få en panikattack.

Jag hade vaknat med jättelågt blodsocker. Tur var att klockan ringde som den gjorde, annars hade jag kanske hamnat i koma, så illa var det. Jag hade tydligen pratat med Charlie i telefon men bara sluddrat en massa och upprepat saker. Tur att jag tillslut (mitt i panikattacken och tårarna) fick tag på Tina som kunde hoppa in för mig och byta tid så jag började senare. Jag var så rädd. Tänkte att nu är jag helt själv och händer det något så märker ingen det och ingen kan hjälpa mig. Det var det obehagligaste någonsin.

Är så glad att Charlie ändå var påväg in till stan och kunde plocka upp mig från köksgolvet.

Resten av dan kändes kroppen helt tung, som när man har en superförkylning i kroppen fast utan all släm och gegga. Det som gjorde min dag var när en kille och hans pappa kom in och skulle köpa ett halsband, en liten ängel. Tror det var en julklapp. Så himla söt var pojken, visste precis vad han ville ha och hur det skulle vara och pappan stod lite bakom och tittade och sen såklart betalade. Påminde mig om dom i Love Actually, ni vet?


I wanna be loved by you just you and nobody els but you, I wanna be loved by you alone




Blev inget städande igår, blev inget 34:an. Hade glömt mitt nattinsulin och Charlie hade inte sovit alls under natten till igår så vi bara sov och sov och sov nästan hela dagen. Det är hemskt detdär med högt blodsocker. Alla ni som är krya och friska - NJUT AV DET! Hade jag fått en önskan hade det varit att jag skulle vara helt frisk.

Idag har jag iallafall varit uppe tidigt och håller äntligen(!!!) på att få undan skiten här hemma. Rent ska det bli.


Ha en bra dag!

Min älskling har ett hjärta av snö så vitt som renaste lenaste puder

Usch jag har sådan huvudvärk så det känns som att huvudet ska spricka. Hoppas på att jag inte blir inringd i dagarna, hade behövt vila upp mig och hinna med allt som jag inte annars gör. Diska och plocka iordning köket står högst upp! Hann med badrummet igår, samt att damsuga o dammtorka, men har inte fått undan allt som ligger framme överallt. Snart ska jag få upp lite gardiner med, det längtar jag efter!

Jag har ju så lätt för att ha förmycket saker och att hänga upp saker för snabbt innan jag riktigt tänkt efter. Därför tar jag allting jättelångsamt denna gången. Har nästan ingenting på väggarna än (förrutom klocka, tavellist och en skylt i hallen). Och jag försöker verkligen att hålla nere på småplock, men det är inte lätt vill jag lova haha ;)


Nej nu går jag och lägger mig. Godnatt!



Åh Glömde bort att skriva att jag ska inom 34:an imån och spana lite. Och att den stora väggklockan jag sett på Ylvas inte fanns kvar. Blev lite ledsen där faktiskt.. Har inte sett en liknande någon annanstans och ville haft den ovanför matbordet i köket. Oh well..

If we're all alone, then we're all together in that too



Har precis kollat klart på PS. I love you. Älskar den filmen!
Nu ska jag handla lite så jag har något till frukost imorgon.

Fredagen den 13

Insåg idag att min nästa födeledag blir på fredagen den 13:e! visste ni förresten att vi kommer ha tre fre 13:e 2012??

Florence + the Machine - Shake it out



Har diggat låten sen de var med i Skavlan för några veckor sen, glömt lägga upp den.

Where to

Vill du gå vidare så ska jag sluta skriva om det här. Vill inte göra saken jobbigare om du mår bra idag. Nu vet du.
Men ångrar du dig får du gärna skicka ett mejl, för jag är redo om du är, är med trött på det här.
Vill inte ha någon mittimellan-grej. Antingen eller.. Ungefär. Lägger över bollen hos dig. Tills dess är jag tyst och skriver du inte alls lovar jag att inte heller göra det. Då låtsas jag som ingenting bara, så vet vi vart vi har varann iaf.

När långa nätter inte gör som man vill

Har legat vaken sen kl06. Nu orkar jag inte ligga kvar. Ska städa och pyssla lite, sen hem till Charlie. Skulle gjort en video till dem nu, men min hårddisk är i Asarum. Kommer kunna börja imån, men det blir inte klart innan helgen för jag jobbar fredag & lördag + att på lördag ska vi fira lite farsdag och sen träffa boysen för att äta och bara trivas en massa på kvällen! Fint!

One

Idag har jag jobbat på Guldfynd i ett år. Tiden går snabbt!

Mörkt

Får hoppa extra in imån, så ska snart sova. Såhär blev håret:



Snälla tomten




Dessa böckerna önskar jag mig. Hade "Jag behöver dig mer än...", men jag lånade ut den och nu minns jag inte längre till vem. Så jag önskar den på nytt. Och de andra böckerna är också så himla fina och de kostar ju nästan ingenting.

Brownie

Nu ska jag färga håret! Tjing!

Favoritbloggar

Klicka på bilderna för att komma till respektive blogg.




Även:
http://kakan.se
http://petra.metromode.se
http://merlangtanankarlek.blogspot.com
http://lyckorusimagen.blogg.se
http://lilija.com
http://johannaeo.se
http://tyras.se
http://annawilliamson.blogg.se
http://nyheter24.se/modette/lindahallberg
merlangtanankarlek.blogspot.com
lyckorusimagen.blogg.se
lilija.com
smashmydreamoflove.blogg.se/
annawilliamson.blogg.se
nyheter24.se/modette/lindahallberg

Blondie



Får bli en gammal bild idag. Jag håller på att tvätta och titta på Så mycket bättre. Ska snart ner till tvättstugan och slänga i en ny maskin. Tycker det är fruktansvärt jobbigt att jag måste gå till huset bredvid, så alla ser en när man springer med stora kassar tvätt. Usch.. haha. Senare idag blir jag mörkhårig!

Be kind whenever possible. It is always possible.




Har inte lagt ner så mycket tid på detaljer. Detta var vad jag gjorde inatt när jag inte kunde sova. Funderar på att sova lite middag nu när jag är så trött, så jag är pigg ikväll.

c ya



glömde visa er mina pupillrar innan! (hoppas det syns bra för jag bloggar direkt från telefonen)

jag var som sagt hos ögonläkaren innan idag. pga diabetesen kollar de ögonen vartannat år så det inte blivit några komplikationer. först går man in i ett rum där man testar synen med sina linser eller glasögon. sen får man ta av sig dem och därefter droppar hon/han två droppar i varje öga som vidgar pupillerna. sen får man sitta i väntrummet och..tja..vänta. jag ser vanligtvis dåligt på långt håll bara, men med dropparna i ögonen ser man efter en stund ingenting. jätteobehagligt! efter sin väntan kallas man in i ett nytt rum där de tar närbilder på ögonen, mina ögon var jättebra så det kändes skönt! efteråt får man inte ta på sig linserna på ett tag och man ser ut som att man är hög på nåt, ungefär, efter pupillerna är så pass vidgade i några timmar framöver. när jag kom ut i det disiga vädret kunde jag knappt titta för att det var så ljust! så japp, nu vet ni hur det går till :)

You shoot me down but i won't fall, I am titanium




Lurade upp Ronja i sängen och man riktigt ser hur irriterad hon blir när hon hör kameran börja ta kort innan hon går iväg. Aja, det är hon och jag som har hemma-mys idag. Imorgon ska jag till ögonläkaren på dan och på kvällen kommer Emelie hit och ser IDOL med mig. På lördag kommer Johannes och Charlie och på söndag ska jag tvätta. Lite så ser denna helgen ut.

David Guetta - Titanium (Cover by Collin Mcloughlin)


You broke into my heart, and I let you.

Det var ett tag sen nu, så ni vet vad som gäller.. Bildbomb!

HALL



KÖK (här saknas fortfarande en hel del, får se vad som händer. sen måste sladdarna försvinna. döfult.)



BADRUM



VARDAGSRUM (gillar massvis. dock ska det upp lite bakom och bredvid soffan. och ny tv.)



"SOVRUM"/SOVALKOV (favorit)

Don't you wish you could go back to when you hadn't lost anything?

Idag har mormor varit och hälsat på mig! Jag fick massa fina saker och vi satt och pratade en
massa, tycker så mycket om henne och jag är så glad att vi fick tid för varann idag! ♥

Sen träffade jag Lina, vi åt lite och spelade Wii (jag var sämst..) och pratade en massa. På fredag åker hon till Spanien för att bli reseledare. Det är såklart himla kul och spännande, samtidigt som det gör ont i mig att hon ska åka iväg. Till en början i fem veckor, sen börjar allvaret och då vet man inte hur ofta hon kommer hem och det är det jobbigaste. Även om vi inte ses eller pratar jämt så är hon min bästa vän sen nio år tillbaka och jag älskar henne av hela mitt hjärta.

Ronja




Jag kollar på Efter Tio och Ronja har legat i sängen sen jag lämnade den. Någon hon börjat med på sistonde är att ligga under täcket så bara nosen sticker ut. Aww hon är så söt så jag kan ju inte låta bli att gå å störa henne med pussar hela tiden!

Silver

Håller på att storstäda här hemma, så det är full rulle. Ska bli himla skönt när jag är klar.
Hela familjen åkte upp till Kalmar igår för att hälsa på farmor och farfar. Vi hann även en sväng inom IKEA, där köpte jag bland annat en ny knopp till det lilla bordet. Så från guldfärgad till silverfärgad. Tycker det ser mer "rätt" ut nu än vad det gjorde innan.





(ber om ursäkt för att nästan alla bilder jag tar här hemma blir beiga och korniga.. har inget stativ och de tas oftast på kvällen..)

Shake it out




Såhär pigg var jag imorse (eller inte).. Ronja visar ganska bra hur pigga vi båda egentligen var.
Nu har klockan blivit alldeles för mycket. Har jobbat till stängning idag och kommer göra imorgon med.
Sen ska jag träffa Emelie en sväng, inom mamma och sen träffa Charlie. I övermorgon åker vi till Kalmar!

Godnatt :)

Och här har jag en sko full av spetsar och smycken. Att stjäla för din skull kan aldrig va fel.

Nu ska jag sova, jag är dundertrött.

Det är så mycket just nu och jag vill bara att allt ska vara över och tillrätta.
Men saker tar tid. Alltid bara att vänta. Det blir bra tillslut, men det är jobbigt nu.

Sen tänker jag för mycket.
Allas problem blir mina problem, mitt hjärta kokar över och jag får ont i magen.
Men: sova nu.

Mamma säger att du är som natten; så lätt att springa vilsen i

Idag är det mycket som ska hinnas med. Likaså imorgon. Sen är det jobb till stängning både torsdag, fredag, lördag. Fullproppad vecka. Tänkte jag ska försöka damsuga och lite sånt innan Charlie kommer och vi ska iväg.




Gjorde en Linda.

Rainbow

De har blivit fler. 29 med färg och fyra över- eller underlack.



RSS 2.0