mobilbloggar

Har inget nät förens 1 oktober, så får blogga då. Godnatt :)

En elegi för atta vägar som inte vandrats än, för en tid som bara går och aldrig kommer igen




Nu ska jag cykla in till stan. Jobba till stängning ikväll, sen äter jag hos mamma och pappa. Fint.

Tisdag




Jag har inte orkat redigera bilderna något, men lite såhär ser det ut just nu. Sitter framför IDOL, men de två översta bilderna är tagna i badrummet. Inatt var Rocky och Charlie på besök och det var skönt att ha alla samlade. Ronja var dock inte jätte förtjust utan kröp in under soffan och blev sitt skygga jag. Rocky var jätteglad och kände sig som hemma med en gång. Ja.. har väl inte så mycket att berätta, tänkte bara uppdatera er lite :)

Första natten




Inatt var första gången vi sov i lägenheten. Ronja var ganska trött igår så hon låg och sov hela kvällen, trodde inte hon skulle somna på natten sen, men det gjorde hon. Jag låg och höll om henne som jag brukar och vi somnade på två röda. 03:40 vaknar jag av att jag hör Ronja jama i panik ute i hallen. Min första tanke var att det var inbrott haha. Men när jag gick ut i hallen blev hon så glad (antagligen hade hon vaknat upp och inte fattat vart hon var och jamat efter mig Charlie och Rocky). Så somnade hon en stund, sen var vi uppe och åt lite, båda var hungriga så jag satt på golvet bredvid hennes matskål och tog mig en macka. Sist jag kollade på klockan var hon 06:05 och vi somnade strax därefter så skulle tippa på att hon hann bli kvart över.

Vaknade igen tio i elva. Vi har ätit lite till och nu ligger Ronja utsträckt på sängen och jag sitter i soffan och väntar på att Charlie ska ringa. Ska packa upp de sista kläderna snart. Ikväll har jag gympan själv så sitter och funderar lite på hur jag ska lägga upp det. Pratade igenom lite förslag med mamma igår, men har jag tur kan Charlie följa med och veva lite så de får hoppa långhopprep också.

Trötta töser





Ronja och jag har spenderat kvällen i soffan. Ska packa upp lite kläder till sen ska jag sova. Godnatt sålänge!

RELEASEPARTYT

Igår var der Releaseparty för Charlie och Fredriks EP "Everything Changes". Det gick kanonbra, alla hade jättekul och hade bara positivt att säga! Är så himla stolt över killarna! Vill man köpa deras CD kan man göra det HÄR!



Blev himla knäppt och kornigt när jag la in bilderna på bloggen, så det var lite trist... men ni ser ju vad det föreställer.

Do what you love. Love what you do.




Hejsan! Här sitter jag nerkurad i soffan. Ska ta bussen om mindre än en timme, så jag måste slita mig från Ellen snart. Det är farligt när hon är på tv, speciellt när Orlande Bloom är gäst. Imorgon är Releasepartyt, så man känner alla spänningar i luften. Igår jobbade jag till stängning och var därefter lite barnvakt åt några i bandet medan de repade och det gick bra! Fast jag blev tröttare och tröttare, medan barnen fick mer och mer energi haha. Vi var hemma runt tio, varpå vi crashade framför en film. Idag jobbar jag bara till fem så det är ganska skönt. Stannar hos mamma och pappa i stan och hoppas kunna äta där med, för killarna repar ikväll också.

Hörs kanske sen.

Lines




Life is messy. That's how we're made.
So, you can waste your lives drawing lines.
Or you can live your life crossing them.

Heart of honey you're my vise




Vi hann aldrig hem till Charlies pappa. Jag ska snart ner till Solsta i min pippitröja  och se hur det går för killarna. Svejs!

The only way is up

Har skrivit långt brev på morgonen, så mycket som händer runt om. Snart ska jag hoppa in i duschen, sen ska vi nog hem till Jennie som fyller år idag! Hoppas mamma kan hjälpa mig med lite hårfärgning innan helgen. På lördag är det ju Releaseparty för Charlie & Fredrik på Solsta. 21:00 är alla som vill välkommna! På söndagen flyttar jag sista grejerna till lägenheten. Så det ska bli en intressant helg! Kul att Ida kommer ner också så jag får träffa henne på lördag!

Utkast: Sept. 17, 2011




Halloj! Idag skulla mamma och pappa slänga massa saker på tippen och därefter plocka upp mig vid elva för att vi skulle hämta min soffa. Halv elva ringer pappa och säger att de redan hämtat soffan och att vi kan slänga lite skräp här hemifrån med! Panik! Haha, så jag och Charlie sprang runt och slängde ut grejerna i trapphuset som skulle till tippen. Därefter åkte jag och Ronja med (och blev avsläppta i lägenheten så vi kunde vara där själva en stund först).

Tänkte bjuda på lite bilder, men dessa togs innan vi hade fixat en massa idag. Så tv:n och soffan står en bra bit från väggen och det är aningen tomt överallt. Men ändå. Ni får nya bilder när det är klart. Och visst ja, tv-grejen är provisorisk för tv:n var för stor för att ha på byrån haha så.. ja. Här har ni:





Och när bilderna var tagna och jag låg här på soffan med Ronja ringde mamma och sa att hon hade en överraskning, då hade hon lyckats få tag på ett sängbord som någon skulle slänga!  Det hamnade andra sidan kudden. Fint!

Grr..




Känns ju inte helt okej att jag ska jobba om en timme, medan grabbarna grus next door är i Grekland med Simon&Tomas..

:P




Hahaha, Caroline skickade bilder vi tog när hon hälsade på för sex år sedan!

Mera gnäll




Jag är så trööött på mitt hår.

I'm gonna run right to the edge with you




Sitter här hemma och känner mig grå, tråkig och orklös. Vill ingenting. Sov hela gårdagen och även delar av idag. Har inga roliga bilder att visa och har inget roligt att skriva. Buä buä, jag ska sluta grina.

Säkert! på engelska

You'll be on your own

Linas present(er)



I paketet från Ylvas låg en smyckeshand. Liknande den jag själv har fast vit. Från Inreda en liten hjärtan skål-i-skål från Sia. Sen fick hon även en liten flaska vin och den gröna Xider (bara för att den matchade så snyggt färgmässigt haha)

Gårkvällen var förövrigt så himla fin och bra på alla sätt. Massa trevliga människor, massa skratt, massa dans!! Runt fyra traskade vi hemåt, fortfarande lika pepp, ville inte att kvällen skulle ta slut..!

Har du plats för en till?

De söta kisarna jag la upp bilder på i slutet av Juni söker nya hem.
Här är blocket annonsen, har du ett hem till någon av sötnosarna?




Changing

Jag skrev om en förändring för ett tag sen. Och såhär är det, att vi håller på att flytta isär Charlie och jag. Ingen har väl direkt vetat om det förrutom våra familjer. Och vi har inte gjort slut på något vis, så det ska ni inte tro. Jag känner dock att jag tappat mig själv lite på sistonde, brukar vara glad och tramsig och full av energi och inspiration, men sen ett år tillbaka har jag bara blivit tröttare och tröttare, känt mig omotiverad till i stortsätt allt, har inte velat träffa vänner eller hitta på någonting, blivit rädd för löften och måsten, det har varit ganska upp och ner på jobbet (vilket kanske är största anledningen) och i augusti sa läkaren att jag led av stress och måste börja varva ner. Därför bestämde vi oss för att dela på oss lite, ha det som vi hade det innan oktober 2009 då vi bodde på olika håll. Så jag hittade en lägenhet i prästslätten där jag och Ronja flyttar in nu i mitten av september. Nu har jag börjat få in lite möbler och Ronja har varit förbi här en gång för att kolla läget, Rocky ska altså bo kvar hos Charlie. Allt känns såklart jätteknäppt och ovant och jobbigt. Och jag tror att kortsiktigt kommer detta vara det jobbigaste jag gjort på länge, men långsiktigt tror jag att jag (både personligen och i vårt förhållande) kommer må bättre såhär. För när jag varit trött och tråkig varje dag var jag inget vidare sällskap och jag tyckte synd om Charlie som fick stå ut med mig såhär. Vill hellre vara mitt riktiga jag igen, för då mår både jag och vi som bäst. Jag älskar honom så otroligt mycket och jag är så stolt över honom som har nåt målet med skivan och gör något som han vill göra. Så nu vet ni hur det ligger till med livet och allt därtill. Alldeles nyss skrev jag kontraktet, så nu är den helt min.

Rosa och grönt




Jag har varit ledig idag och sprungit en runda på stan. Lina fyller ju 20 på lördag så det ska firas! Det här tänkte jag ge bort:





Höhö, ni får se vad det var på söndag :) Då ska ni även på en liten film, för det var längesen jag gav er en sån.

Tillsvidare..

Lite så att det är en stor förändring på gång som både är jobbig och bra på samma gång.
Lite så att jag inte vill skriva här förän jag verkligen kan.

Lista

BRUKAR DU KOMMA I TID?
Till jobbet, ja. Annars är jag ofta en fem minutare sen iallafall..

NÄR BLEV DU FOTAD SENAST?
Av nån annan? Tror det var av Lina när jag tvättade mina händer utomhus och lappen i mina byxor sticker upp haha.

VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER?
Haha, tja.. svart.

KAN DU LAGA MAT?
Jag kan väl, men jag har inte tålamod till det


VAD PLUGGAR DU?
Pluggar inte


BLIR DU BRA PÅ KORT?
Nej, det vill jag väl inte påstå. Eller jo, om man inte ser mitt ansikte.

NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST?
Igår för att jag var supertrött men inte kunde sova och hela världen kändes jobbig och orättvis.

VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET?
Nej.

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR?
Efter jobbet somnade jag som en stock sen plockade jag lite hemma och försökte somna, men kunde inte. Så jag grät och det slutade med att jag fick låna lite av Charlies sovmedicin. Så nja, inte direkt.

DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN?
Te!

ÄR DU NYTTIG?
Nja, ibland. Onyttig ibland. Beror på vad man är sugen på.

ÄR DU BLYG?
Kan vara om alla runt mig är välidgt på och framåt. Annars hörs och syns jag nog ganska bra.

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG?
14:00 för första gången på en evighet. Vaknar alltid vid 8-9 annars om jag är ledig.

JAG SOVER:
alltid på vänster sida, om Ronja är trött samtidigt håller jag om henne


VAD SA DU SENAST?
"Vad gör ni i lådan?" till katterna

VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?
Mamma eller Charlie

HAR DU SNYGGA SKOR?
Inga supersnygga.

VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE?
"Är klockan redan två" tror jag annars sa jag något innan jag vaknat riktigt

HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT?
Yesbox.

HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT?
Charlie

ÄR DU ENSAM NU?
Det är jag och kisarna

VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?
Att jag har lite lediga dagar

RSS 2.0