Always listen to your heart beacause even though it's on your left side, it's always right..



Är så glad att jag alltid får komma hem till den här tjejen.

Life is too short to live the same day twice



Här sitter jag med en alldeles för stor tröja och två olika ögonfärger. Hejhej! Dessutom ser soffan sådär lagom trevlig och hårig ut...mina favoritkuddar fäller en aning.

Det går allt bättre för Rocky så det känns bra! De busar lite här nu! Vi får se vad veterinären säger imån, hoppas det inte var för allvarligt utan att det kan botas med annat foder eller medicin. Är rädd att de säger att detta kommer vara återkommande eller ha påverkat nåt annat organ (peppar peppar). Vi håller tummarna för det bästa helt enkelt!
Imorgon ska jag även inom jysk och kolla på fåtöljer efter jobbet hade jag tänkt mig! Pappa sa att han hade sett några som jag kanske skulle gilla. Hoppas! Hörs imån.

Baby


Ronja t.v. och Rocky t.h. i bild.

Lite såhär ser det ut hemma just nu. Rocky har antingen uvi eller något problem med njurarna så Charlie var med honom hos veterinären idag. Nu ikväll ska han vara hos mig och Ronja. När han kom var han helt groggy efter att ha varit sövd så han stapplade runt lite försiktigt. Ronja blev till en början livrädd och undrade vad han var för något skumt som trillade runt haha, men nu tar hon hand om honom, håller på att tvätta honom lite för tillfället. Han bara sitter och tittar ut i tomma intet. Stackars Rocky :(

Klappsta

Fick upp min nya golvlampa (ÅRSTID) igår och hängde upp lite grejer ovanför soffan. Köpte de två speglarna med svart ram och ville egentligen ha bara speglar bakom soffan men orkade inte vänta, så jag snodde tavlorna från hallen sålänge.




Nere på IKEA's fyndhörna hittade jag en fåtölj jag blev smått kär i. Den var såklart lite trasig på baksidan av ryggstödet, därav priset på 450kr. Dessvärre hade den fått en smäll fram så det såg ut som att den kunde gått sönder där med. En helt ny ligger på 2495kr.. Får drömma lite sålänge ;)

Bild: Ikea's hemsida

fredag

Ikväll ska vi hem till Robin och sen in till stan för å se Lillasyster på Compagniet.
Imorgon ska jag med mamma och resten av familjen till IKEA mm.
Söndag ska jag kanske träffa Linnea (hoppashoppas).

Lite så ser min helg ut. Jag är ganska trött efter igår då jag hade lite svårt att somna och idag vaknade jag jättetidigt och var kalaspigg... Så. Ja. Tröttheten har kommit ifatt mig nu. Men ska hoppa in i duschen så jag kanske vaknar till! :) Hoppas alla får en härlig helg!

Åh jag vill ha

en klocka med genomskinligt armband. I plast.
Vart hittar jag det..?

Mjau

Och när jag lagt mig ner i sängen hög jag hur det kraspar någonstans..
Ronja ståt med hela huvudet ner i ostbåge-skålen.


Är jag förvånad?

Make love, not war




Ikväll har jag jobbat och sen mötte mamma och Johannes upp mig för att gå och käka! Vi satt där ett bra tag och pratade om allt och inget innan vi stack hem, himla skoj! Imorgon har jag öppningen så ska försöka få lite sömn nu. Ronja ligger redan i sängen och väntar på att jag ska krypa ner bredvid henne och klia en massa på magen tills hon somnar (vissa har det bra haha). Godnatt!!

Only a few people care, the rest are just curious

Blir såklart irriterad, kanske det som var meningen. Detta är det första och sista jag skriver om saken. Finito!

Not even if my body left my soul



Idag har jag städat upp i köket, ska bli klar i vardagsrummet med, men det finns ju så mycket roligare saker att göra ;) Har lyssnat på en skiva jag brände när jag fyllde 17, massa favoriter på den som glömts bort.. Och så har Ronja fått sitta lite i köksfönstret och kolla på alla hundarna som rastades nedanför. Sen har jag bytt nagellack och slängs lite kläder i tvätten, så nu borde jag väl ta lite nya tag så jag blir klar här idag!

Ramlar


gamla bilder


Idag mådde jag inte bra alls. Somnade utan att äta igår och blev alldeles för låg i blodsockret inatt. Var uppe och gick i sömnen, vaknade nedanför soffan vid ett tillfälle? Och när pappa smsade runt lunch mådde jag jätteilla. Tur att han kunde hämta mig och att jag fick spendera dagen hos mamma&pappa och bli lite ompysslad. Legat i sängen med en hink bredvid nästan hela dagen, hemskt :( Mådde bättre framåt middagen så då fick jag i mig lite mat och vi kollade på en film innan jag blev hemskjutsad. Ibland hatar jag diabetes...

Något positivt med idag är att pappa fixade min dator så jag kan använda det trådlösa! TJOHO!

"Alla vet ju att det är dödsstraff på att ta sönder hjärtan" - niotillfem



Jag känner hur tunga ögonlocken är, fortfaranade trött sen igår. Blir så när man inte är van att stå där hela dan (vekling, jag vet! haha). Ska ringa Lina nu hon skickade precis sms. Ikväll ska vi ha lite filmkväll och sånt trevligt! Imån blire kalas för Johannes och Jesper (bror och kusin) och på kvällen ska jag och Lina hem till Sofie. Full rulle!

Fink - This Is The Thing


Bara så.

Jag tror jag hade dött lite om inte Ronja funnits hos mig jämt.

Boundaries don't keep other people out. They fence you in.

Hall



Vardagsrum


Worrying won't keep the bad stuff from happening. It just prevents you from enjoying the good

Diskade undan innan idag. Tänkte plocka undan lite lådor och skräp som ligger i tvrummet sen jag installerade bredbandet. Tyvärr vill inte mitt trådlösa nätverk fungera med datorn (det funkar utmärkt på telefonen) så det är något knas. Får stå ut med att dra en sladd över hela golvet så länge... Sen ska jag dammsuga och äta lite!

Sålänge kan ni bläddra igenom två av mina favoritalbum på Style Room HÄR och HÄR!

En gång i Phuket



Såhär såg det ut tidigare idag, sen åt vi födelsedagstårta och gick på bio.

Om jag spelar din sång går dom tankarna förbi


Hittade denna skinnjackan på rea för 300kr(!) Kärlek.

Idag är det lördag och jag jobbar stängningen. Sen får vi se om jag träffar Ida direkt efter jobbet eller senare ikväll! Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. Ha en bra dag! Kram

Natti




Det har blivit lite extra jobb denna veckan och idag hände väl lite utöver det vanliga, men inget jag kan skriva om här. Är så himla trött så ska gå och lägga mig nu!

Jisses Amalia!




Glömde bort att jag skulle börja jobba tidigare, nu brinner det under fötterna!
Ikväll kommer Ida så då ska jag ner och krama hemme på stationen! :)

Fluffy

Ikväll har jag ätit tillsammans med pappa och sedan såg vi The girl with the dragon tattoo och den var bättre än jag trott. Hade hört så mycket negativt om denna versionen att jag inte hade höga förväntningar alls, men den gick hem! 

Fixade idag så jag fick en fluffig sak i varsin ände av soffan. Valde att ta två olika mönster och tyckte det livade upp lite när de anda kuddarna i soffan redan matchade i par.





Övernattning

Min cykel hade frusit fast på treans växel för några dagar sen, så varje gång jag ska cykla till jobbet ser jag ut som en idiot när jag försöker trampa haha. Igår fick cyklen åka hiss och sova i min hall så den skulle tina upp. Har växlat upp den till sexan nu så ikväll får den stanna ute igen ;)



Tidigt godnatt




Ah jag vet inte, hade inga nya bilder så jag kladdade ihop en i illustrator på mig å Ronja.
Ska sova nu, är helt slut! Skulle egentligen berätta om någonting, men nu kan jag inte komma på vad det var..?

Ohoj!

Jag skrek av lycka igår när mitt nya internet äntligen ville funka!

Ska snart iväg och jobba, blev att jag fick hoppa in tidigare idag och min lediga fredag blev inte längre ledig. Skulle till sjukhuset och ta prover men får skjuta upp det.. Ikväll ska jag antagligen ta lite bilder när killarna repar, men vi får se!

RSS 2.0