Hmja.

Måste sortera ut mina kläder som är i förrådet.
Vissa saker har jag tagit ner för att jag bara inte får plats, annat används inte längre. Kanske borde sälja lite och lägga undan något.Nåt måste hända iallafall.Nu har jag en påse till med grejer som ska ner.

Det där med att kunna göra som man vill...

Ibland är det nästan jobbigt att bo själv. Man har liksom inga spärrar.. För det är ingen som säger "Stopp! Så där kan du inte göra.." eller "Har du tänkt till en extra gång nu?" innan man gör något. Jag har tusen idéer i huvudet för tillfället och vill göra allt på en gång.
 
Vet inte vart jag ska börja. Vet bara att jag vill ha fyra ramar nu nu nu! Så jag får upp lite bilder som förtillfället ligger undanstoppade i sina gömmor. Tre ska sitta över ena soffan och den fjärde ska fha yra lika långa sidor och sitta i staffliet på bilden nedanför (med en annan bild i såklart, texten nedanför ska upp ovanför soffan).
 
På lördag ska jag och mamma till Kristianstad. Har vi bil ska jag kolla ramar. Annars får jag vänta lite till.. 
 
 

Lördagspyssel

Hejsan! Idag är det lördag och jag har inte mått superbra, så det blev lite pysselverkstad i köket. Plockade fram några kartonger som var redo för en makeover! Här kommer steg för steg.


Börja med att plocka fram kartonger och något roligt inslagspapper. Jag valde guldigt.
Genomskinligt cellofan är med bra för att hålla allt på plats!


Du behöver saxar och tejp.


Limmpistol kan vara händigt.


Och lite blandade saker till dekoration.


Japp, då kör vi igång!


Om du, som mig, bara vill ha en bit inslagspapper uppe på locket börjar du med att rita hur stor biten ska vara.


Sen klipper du.


Så nånting.


Ska du bara ha "platt" dekoration kan du göra färdigt allt innan du plastar in. Som på de två bilderna nedanför.På en av de andra lådorna ville jag ha lite glitter och andra saker som inte stack upp och kunde förstöra cellofanen. Då fäste jag allt innan jag plastade in locket.


Såhär kan det se ut. Jag har tejpat cellofanen på insidan.


Så.


Sen är det bara att pynta. På denna lådan ville jag ha dessa nycklarna. Satte fast lite blingbling i den större nycklen och använde sedan limmpistolen för att fästa dem på lådan.


Så kan det se ut.


Hade glömt ta en bild med kameran på resultatet, så här kommer en från instagram istället!
Har alltså bara gjort locken. Tycker det blir mycket roligare att använda lådorna nu!

Myspys


 
 
Bläddrade igenom lite gamla böcker. Kladdar ju alltid ner mina egna när jag hittar nåt jag tycker om. Gunnar Ardelius debut förblir nog ändå min favorit.

RSS 2.0