Östersjöfestivalen 2013

 

Efter Östersjötåget! Haha

 

Där föds fantasin

Jag börjar känna mig lite tom och rastlös. Lite ensamhets känsla.
Inte för att jag är ensam egentligen, utan nog mer för att jag inte sysslar med sånt jag tycker om. Som att måla eller skriva eller fota eller klippa kortfilmer till C&F. Gör inget kreativt längre..
 
Så jag hade ett litet bryt innan.
Då ringde jag mamma.
Efteråt kändes det lite bättre.
 
Sen startade jag datorn igen och letade egentligen efter en helt annan sak, men hittade en mapp med massa skrivna saker. Några år gamla. Sen blev jag så himla sugen på att ta tag i det där igen. Mår mycket bättre när man får skriva av sig lite.
 
 
Så måste citera något jag läste härom dagen;
 
"Jag hörde att vissa drömforskare tror att vi drömmer på natten för att hjärnan behöver ha något att göra medan kroppen sover. Vi vet att om en människa stängs av från all stimulans så börjar hon hallucinera. Därför tror jag att många av de kreativa tankarna skapas i tomrum, i avsaknaden av stimulans. Det finns säkert en anledning till att många av våra stora författare var sängliggande och sjuka som barn, att de var utanför eller ensamma på andra sätt. För har man inte något att göra eller tänka på, så behöver man skaffa sig det, och där föds fantasin. "
 - MOA
 
 

Busen


Det har tillkommit en nykomling i familjen.
Ronja var för ensam och det var inte kul att se henne så nere hela tiden. Ibörjan tyckte hon det var lite jobbigt med en illbatting som for omkring, men nu tvättar hon henne och de börjar umgås allt mer. Hon har inget namn än, och jag vet inte alls vad hon ska heta.. Finns det namnförslag så får ni jättegärna bidra!RSS 2.0