Jag ville bara fråga om du är upptagen för resten av ditt liv?

Så. Himla. Fint.
 
Mitt favoritcitat är inte från någon film eller bok, men det är det vackraste jag hört. Så det gills.
En vecka innan min farmor dog för fyra år sedan träffade jag henne, och kände på mig att det inte var långt kvar liksom, så jag bad henne berätta om när hon träffade min farfar. Hon log och sa att dom hade träffats på ett disco vid Kungsgatan, och precis när dom hade skiljts åt hade han sprungit ifatt henne och sagt:
jag ville bara fråga om du är upptagen för resten av ditt liv?

- Eira

Hur får man orken tillbaka? Jag vet inte.

Det är jobbigt att känna sig stressad hela tiden. Även när man är ledig känner man sig jagad, som att man måste vara på språng. Jag kan inte slappna av och det tär så mycket på mig. Små saker som ska göras blir till stora berg. Som att svara på ett mejl, ringa ett samtal eller gå ut själv. När jag är hemma hade jag bara velat rulla ner persiennerna, stänga av mobilen och radera min mejladress.
Ta bort alla stressmoment och bara varva ner.

Jag vet inte hur man slappnar av längre.

Sist jag kunde slappna av ordentligt var sommaren 2012 när vi åkte till grekland i två veckor. Men så blev jag febrig och sjuk också.
Sommaren 2013 hade jag en semestervecka v24, då jag istället jobbade på förskola. V34 åkte jag ner till Lina i turkiet och stressade upp mig för dit- och hemresan eftersom jag reste själv. V35 hade jag och Samuel en vecka ledigt och då ville vi passa på att göra saker eftersom vi inte kan göra det annars pga våra olika arbetstider.. Nu under julen blev det med extajobb. Jag kan ju inte säga nej heller. Man vill ju ställa upp för folk, för nån dag behöver jag kanske någon som ställer upp för mig. Men det tär ändå så mycket på mig.

Jag orkar snart inte mer. Jag är så trött psykiskt. Försöker verkligen hålla humöret uppe när jag är bland folk, men väl hemma så är jag helt slut..

Hur får man orken tillbaka?
Jag vet inte.

RSS 2.0