110402Charlie ligger på alla fyra framför tv:n. Försöker koppla in playstationet som vi lånade av min bror för ett och ett halvt år sedan (bara en vecka lovade vi, sen skulle det tillbaka. men han köpte sitt 360 och sedan blev det ståendes i garderoben efter flytten. så han saknar det nog inte så värst).

Jag mår så konstigt varje dag. Sova, jobba, fara runt, fram och tillbaka. Vet inte vilken dag som är vilken, hinner inte det jag bör och undrar vart sommaren dröjer. Snart är det april, då fyller jag tjugo, märkligt. Sen är det maj, i slutet av den månaden åker jag med min familj (mamma pappa bror) till grekland, vilket kommer bli superduper. vi har alltid roliga resor ihop tycker jag. Kommer hem lagom till rocken, många band jag vill se och ska spendera dagar och nätter med Charlie, Emelie och Fidde. Fina fina ni.

Imorgon åker jag till IKEA med mamma och mormor och väl hemma igen ska jag träffa Lina. Toppen söndag, visst? Ja!! Och såvidare jag inte behöver hoppa in för någon jobbar jag inte förens på fredag. Lugn och skön vecka. Jag ska sova en massa och träna Rocky i koppel. Han har blivit jätteduktig, får ta med kameran och visa er. Har har en reflexväst med som egentligen är till hund, men som jag sytt in lite så den skulle passa.

Blev mycket text nu. Längesen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0