Hejdå kyla

Det har varit en himlans fin dag! Träffade Linnea, vi åt på Spiken, käkade jordgubbar vid hamnen och velade en massa. Nu ikväll har jag packat min väska och imorgon åker jag äntligen till Grekland! Ska bli skönt att lämna detta vädret, hoppas bara på sol när vi väl är där!
Jag kommer saknar Charlie så tokigt mycket. Likaså krabaterna på bilden ovan.

Det är nog tisdag



såhär ser jag ut i mittbena. och lite när jag skelar. typ. godnatt!

Skumma moln kom som en våg över Asarum för nån timme sen. Och fort gick det. Nu regnar och åskar det.


Gräddnos


Not all treasure is silver & gold, mate

Om några timmar ska jag iväg med Johannes och se Pirates 4! Mwee!
Förövrigt är det jättefint väder ute, så sitt inte hemma och dega. Nu ska vi bort till Charlies pappa en sväng.

Devil in me



Varken i lördags, måndags eller tisdag har det varit så värst kul att jobba. Det har varit mycket folk och de flesta har varit på dåligt humör, vilket är tråkigt för då dras man själv ner. Idag har det dock gått jättebra, alla har varit trevliga och timmarna har bara sprungit iväg! Kanske berodde det även lite på att jag spenderade några timmar med Johannes. Massa skratt blev det <3

Längtar bara tills vi åker. Ska bli så skönt att ligga på stranden och ta det lugnt!

May


Bakom stängslet finns en stig för dig

Vaknade ganska tidigt idag, men börjar inte jobba förens 13:45. Har därför hunnit snyta mig fem tusen ggr (förkylningen är inte borta än), fått näsblod, ätit frukost och dammsugit. Och nu sitter jag bara och slappar framför tv:n.

Tänk, nu är det bara 13 dagar kvar till vi åker till Grekland! Ska bli super!

Grön grön grön är mössan på mitt huvud ... grön grön grön är dräkten som jag bär

Min lillebror börjar bli stor. Snart slutar han nian och sen börjar gymnasiet. Vi bollade lite idéer om vad han skulle va på utklädningsdagen. Jag tyckte Johnny Bravo eller kanske någon av Ronny&Ragge. Pappa tyckte riddare eller spiderman. Mamma kom med förslag som tyrolare eller militär. Det blev det sist nämnda. Här provar vi lite kläder mamma tog ner från vinden. Fina.



Johannes har förresten växt om mig nu. Inte helt okej..

Godmorgon



Nu springer jag till bussen. Vi hörs!

Fredagen den 13:e



Idag har jag haft mittbena. Inte för att det syns på bilden, men ändå. Det har känts väldigt skumt. Dessutom har jag en förskräcklig utväxt som kanske gör det hela ännu värre. Men jag ska ge det ännu en chans imorgon, så får vi se vad det blir av att. Nu ska jag snart sova, jobbar själv hela dagen imorgon. Godnatt!

Åh men titta!

Idag var det ledaravslutning i föreningen och jag blev så himla chockad när jag fick paket!
Jag fyllde ju jämt för ett litet tag sen. Det var ett presentkort på Göranssons i stan, tack så mycket!

Tre till



Idag köpte jag för några av mina födelsedagspengar. Det blev den nya Kenzaringen som ser ut som en fjäder (vad jag gått och väntat på den! När den väl kom in i butiken så snodde Sofie till sig den först haha, så idag när nästa leverans kom passade jag på att ta den med en gång.) och tre nya berlocker; kors, nyckel och eifeltorn. Fint!

Cabasa




Nu är vi hemma igen från Kvarnby! Redan på måndagen började jag känna mig trött och hängig, igår morse började jag känna av lite i halsen och lagom tills kvällen hade jag dragit på mig en dunder förkylning. Huvudet dunkar, snoret är oranget och halsen värker. Jag vill helst prata så lite som möjligt, dock ska jag jobba fyra timmar så jag hoppas bli lite bättre innan dess.

I vilket fall, dessa dagarna som varit har jag haft riktigt trevligt. Pojkarna har spelat in i stortsätt allt nu. Det enda som saknas är lite elgitarr och någon enstaka stämma. Jag tror slutresultatet kommer bli riktigt bra!

kvarnby



Jag följde med Charlie och Fredrik till studion för att filma och ta lite bilder. vi kom sent igår så idag är jag helt slut! Vi stannar tills imorgon kväll så vi hörs då med lite bilder och roligheter!

När jag bläddrar här så tänker jag på er


Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder

Jag har inte hunnit lyssna på skivan för ens nu.
Kär.
Veronica Maggio – Satan i gatan

Color me up



Köpte två nya nagellack på H&M igår, så jag passade på att ränsa ut bland de jag hade. Jag är nu på jakt efter ett senapsgult... Någon som sett vart det kan finnas?


For a moment I might let you believe


Jag skulle hunnit med en massa idag, men det blev inte mycket utav det. Vaknade vid fem imorse igen och kunde inte somna om..så jag har varit helt väck idag. Nu väntar jag mest på att Charlie ska komma hem. Har saknat honom så otroligt mycket!


Försökte förresten knäppa en bild på Ronja innan när hon vaknade. Ser ni vem som kikar fram i bakgrunden? Någon blev lite avis när han inte fick stå i centrum för en gångs skull.



Kattmarathon

Jahapp. Idag tävlar våra katter i höjdhopp. Rocky har lyckats hoppa upp till den tredje hyllan i Charlies garderob, medan Ronja leder med översta hyllan.

Igår sprangs det marathonlopp genom varenda rum.

Sömnlös



Har sovit så dåligt inatt. Vaknade vid fem och ropade på Charlie eftersom han inte låg i sängen. Gick upp för att kolla var han var. När jag inte hittade honom kom jag ihåg att han åkte redan igår... Jag är inte van att vara själv.

Jag hoppas i vilket fall att det går bra för dem nere i Malmö! De börjar sin skivinspelning idag! Själv ska jag jobba till fyra och sen tar jag bussen direkt till gympan. Det är sista gången för tjejerna innan uppvisningen så det är lite nervöst!

du ♡




Tänker på dig.




RSS 2.0