Better hold on

Förr hände det så mycket och hela tiden. Tycker mest det blir jobb och sovande nu för tiden. Är konstant trött så sover så mycket jag kan när jag är ledig, även om det varit mycket farande på sista tiden haha. När jag gick på gymnasiet hade jag jämt roliga bilder att lägga upp här och nu är det så himla sällan jag gör det. Tycker det är trist för jag brukade älska att blogga och det är alltid roligt att kolla tillbaka och se vad man hittat på.

Snart är det SRF och Östersjö och sen två veckors semester, så ni får iallafall tre händelser på bild (hoppas jag), får se till att iallafall ha digitalkameran med mig ;)

Idag har jag jobbat och träffat Emelie och sen haft personalmöte. Nu sitter jag hemma i soffan och ska snart slå på BB.


Gata upp, gata ner

Vi åkte till huvudstaden med Charlie&Fredrik+band. Hade superkul både på spelningen och under resan. Det funkade inte ens att lägga upp hälften av bilderna på bloggen..  Helknäppt.. Men här kommer de som ville gå igenom uppladdningen, resten ligger på facebook!Tonight we are youngI måndags var jag hos tandläkaren, igår hos diabetessköterskan och idag ska jag till sjukhuset igen..
Efteråt ska jag hem till mamma o pappa för att göra klart lite tavlor. Imorgon är det jobb och på fredag åker vi till Stockholm och när vi kommer tillbaka är det morsdag. Full rulle!


Citerar

Läste Sandras senaste krönika och måste citera för jag tyckte det lät så bra.


" Utan kramar blir ingen stark, hur modig man än är. "


Puff

Pratade med Lina på skype för en stund sen. Finns inte ord för hur mycket jag saknar henne! Nästan jobbigare nu när man pratat för då känns det verkligen som att hon är långt borta. Linafina låt månaderna flyga förbi så jag får krama om dig snart!!!!

Allting okej, för det ska nog ordna sigDet har hänt så mycket på sistonde att jag hinner inte riktigt med. Bilden är från igår när vi var på Hojle marknad i ösregnet. Hade himla skoj ändå! Ikväll ska jag och Ronja hem till mamma och pappa och äta lite där. Tänkte ta med mig datorn och hårddisken och se om jag kunde redigera lite mer film.

Toxo

ÅÅÅÅÅÅÅååååååh. Jag verkligen toklängtar tills augusti när vi ska tillbaka till Grekland i TVÅ härliga veckor! Vill att tiden ska gå supersnabbt fram tills dess och sen får den gärna stanna. Ge mig god mat, sol och bad nu!
Samson
Bara städa och ta det lugnt nu i eftermiddag.
(Vill ha långt hår igen..)

Söndag


Ett år senare

Vi har spelat in en ny Charlie&Fredrik video. Var nästan ett år sedan sist. Såhär såg det ut:Mom

Jag och bästa mamma ska iväg på lite äventyr nu! Hejrååå så länge!


Jack Moy & Glöden - Hummingbird

Johannes lyssnade på denna innan när jag var hemma hos mamma, nu har jag den på repeat...

How can you mend a broken heart

Det är jobbigt att känna sig tom mot alla. Hur ska man veta vad som är äkta och värt att vänta på. Hur ska man veta att det inte bara är tomma ord. Hur ska man någonsin våga lita på folk igen. Känner mig så elak och kall. Detta är inte jag.

 

 

 


The heart is a lonely hunter

image description

Det har varit mycket som hänt på sistonde. Uppvisning, födelsedagsfirande, valborg mm. Har inte haft en lugn stund ungefär och det märks på psyket. Är fortfarande helt utmattat och hade velat ha en dag att bara ligga i sängen å sova ut så man kommer ikapp livet igen. Men det går inte riktigt...
Fick hoppa in å jobba idag så ska göra mig i ordning nu. Är helt död.
Och visst ja, jag gjorde tatueringen ovan

RSS 2.0