My heart escapes and I try to catch it when it runs to you
Lite såhär såg det ut igår. Jag skulle ju spela in en ny film till er, lite på impuls, men var inte så väl förberedd med batteriet så kameran dog. Ni ska få det jag hann spela in så småningom, för jag kan inte lägga upp den ännu, då det är en present till Emelie som fyller år på tisdag. Hon fick ju denhär förra året, så nu kommer en fortsättning på det.

Vid fyra tog jag en paus och mamma och jag gick bort till lokstallarna. Det var himla kul och jag testade på ögonfransförlängning. Tänkte ta en bild till er, men kom på att batteriet fortfarande är dött och nu hittar jag inte laddaren.. Så här ser det ut genom digitalkameran istället :
Det var förresten himla kul igår. När jag kom hem bytte jag om och sen stack jag, Charlie, Fidde och Karin hem till Bosse och Roland. Drack lite vin och flamsade runt. Sen åkte alla in till stan och vi var en runda inom Harry's och Lochen och tog det lugnt, men skrattade en massa. Sen vandrade vi hem och gruppkramades vid lycktstolpar, pratade in telefonsvarare och skrattade tills vi inte kunde andas. Fin lördag!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför kom du inte till mig?? Jag gör ju fransförlängning :(

2011-10-24 @ 09:01:48
Postat av: Ninni

Missa inte....Rosa bandet-galan ikväll på TV3 klockan 20:00!För att skänka 50 kronor, gör följande:

SMS:a BESEGRA 6031 till 72988 för att skänka 50 kronor till min insamling.Varenda krona är guld värd!http://ninnzanlee.blogg.se/2011/october/rosa-bandet-2011.html

2011-10-26 @ 17:56:53
URL: http://ninnzanlee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0