Valborg



Har varit hos Lina med lite tjejer nu ikväll och kom nyss hem. Är galet trött, så det blir snart läggdags.
Nu har jag väl inte världens vackraste öra direkt, men jag ville visa er den lilla gubben som klättrar. Det är mammas gamla och jag tycker den är lite rolig, så den har jag lånat! Vet att den finns i fler varianter, men jag hittat en liknande den jag har på mig HÄR! (går även att google "ear cuff climbing man")




Yellow



Imorgon är jag ledig och det känns superskönt! Vill bara ligga ute i solen hela dagen. Tänkte skriva något lite mer vettigt, men kommer nu inte ihåg vad det hade kunnat va. Sov så gott.

Sunshine

När jag fyllde år råkade jag få dubbelt av skon ovan, så igår var jag och bytte den mot en fjäder (se bilden nedanför). Jag och Charlie hade planerat att gå en längre runda efter jobbet, men fick hoppa in några extra timmar och jobbade till stängning igår. Det var folk konstant så jag hade inte en lugn stund efter det Tina gått för dagen.
Idag har jag bara legat på balkongen och solat/sovit. Rocky kom ut med gegga på kinden och ville kela. Då knäppte jag en bild på honom. Om ni undrar varför aldrig Ronja är med på bild så är hon inte så förtjust i kameran. Antingen står hon inte still eller så springer hon iväg med en gång.

He could change the world with his hands behind his back

Det har varit härligt väder hela dagen (igen!) men här har solen gått runt huset, så i köket är det ganska svalt. Ska äta lite nu tänkte vi. Ser ni förresten vad som står på köksbordet? iiiih! :D

Söt kille haha


Fick så massa fint och det var kul att både familj och vänner var där!

Här är bilder på några av sakerna. Idag kommer farmor och farfar förbi och kollar hur vi bor. Fint!

Välkommen vår, välkommen värme!




Igår var en himlans fin dag! Jag och Charlie var ute och gick en runda, sen var vi hemom hans pappa och bortom tivolit. På kvällen mötte vi upp Fidde och Emelie och begav oss till Långasjön för att grilla och inviga att våren och det varma vädret är här! Super härligt! Och jag fick födelsedagspresent av Emelie, blev så glad! Ett gigantiskt påskägg fullproppat med gottgott (jag har halvt slukat kaninen, så den plockade jag bort innan bilden togs ;) haha) och en ny berlock till mitt TS-armband. Åh! Fina tjejen! <3




Ronja och Rocky

Ni kanske kommer ihåg när Rocky (till höger) var liten..

Han (till vänster) är inte så liten längre..

Tre kärlekar




Fjärilring - Guldfynd (bijouteri) | Rosring - Lindex | Klocka - Guldfynd (O.n.e)

13 april 2011




Nu är jag 20 vårar. Hujedamig!

Klumpeduns



Jag har haft några klumpiga dagar. Eller.. Jag har varit klumpig i några dagar haha. Slår i huvudet när jag ska hoppa in i bilen, spillde cola i vänstra baksätet på samma bil, dagen efter är jag nära att spilla saft över högra sätet (fick en hostattack när jag drack men lyckades fånga det mesta i handen, resten kom på jackan..gah), tappar nagellack över hela golvet här hemma (så det även skvätter upp längs foten och benet).. Hrmf...

Bytte header

Har inte gjort så mycket, bytte header och ändrade lite i högerspalten.
Ser det konstigt ut? Tryck F5 för att uppdatera sidan.

en gång vann jag lådan, i den låg en hummer

allt vart fel och uppochner.
det kändes skönt att kunna ligga i din säng och skratta som förr.
jag har saknat dig. finafina.

Tape




Hittade gamla illustrationer. Förr ritade jag i Illustrator hela tiden tyckte jag?! Blev så sugen på att börja igen, men har noll inspiration... Vi får se om det blir av!

Would you be mine?



Åh.

Killing my darlings




"Jag vill veta allt du någonsin gjort."
"Du skulle nog inte tycka att det var så intressant."
"Varför har det funnits en tid innan vi träffades? För mig känns det inte så."
"För mig finns det en tid innan. Det är som en gräns, allt bra på ena sidan och
allt dåligt på den andra."

- Gunnar Ardelius.

Iris




La upp gardinerna och började plocka i sovrummet, men fick ett samtal från chefen, så jag åkte in till stan för nån timmes jobb innan jag tog bussen till mina fina små! De är så duktiga och tålmodiga med mitt flamseri. Är lite överallt i huvudet ibland känner jag haha. När jag kom hem stod maten så gott som på bordet. Har sagt det förr och jag säger det igen, tur att jag har en karl som ka laga mat! Själv är jag lagom halvkass.

Imorgon ska jag försöka få i ordning här hemma. Har inget planerat, så hoppas det blir en lugn dag så jag blir färdig nångång!

note to self

måste sluta stöta bort folk.

måste börja lita.

Nyttnytt :)

Idag var vi som sagt på IKEA! Lite uppdaterat i sovrummet:
Kannan med buketten i är ny. Likaså lampan.
Nya lampskärmar till sänglamporna. De förra gick i brunt.
Två små tavelramar och en väckarklocka (ifall strömmen skulle gå igen)!

Rox

Pockan ligger och väntar på att vi ska gå ut, medan vi tar på oss varma tröjor, jackor och skor.
Han tröttnade på att stå vid dörren, så han la sig på köksgolvet med förväntansfulla ögon. SÖTE.

110402



Charlie ligger på alla fyra framför tv:n. Försöker koppla in playstationet som vi lånade av min bror för ett och ett halvt år sedan (bara en vecka lovade vi, sen skulle det tillbaka. men han köpte sitt 360 och sedan blev det ståendes i garderoben efter flytten. så han saknar det nog inte så värst).

Jag mår så konstigt varje dag. Sova, jobba, fara runt, fram och tillbaka. Vet inte vilken dag som är vilken, hinner inte det jag bör och undrar vart sommaren dröjer. Snart är det april, då fyller jag tjugo, märkligt. Sen är det maj, i slutet av den månaden åker jag med min familj (mamma pappa bror) till grekland, vilket kommer bli superduper. vi har alltid roliga resor ihop tycker jag. Kommer hem lagom till rocken, många band jag vill se och ska spendera dagar och nätter med Charlie, Emelie och Fidde. Fina fina ni.

Imorgon åker jag till IKEA med mamma och mormor och väl hemma igen ska jag träffa Lina. Toppen söndag, visst? Ja!! Och såvidare jag inte behöver hoppa in för någon jobbar jag inte förens på fredag. Lugn och skön vecka. Jag ska sova en massa och träna Rocky i koppel. Han har blivit jätteduktig, får ta med kameran och visa er. Har har en reflexväst med som egentligen är till hund, men som jag sytt in lite så den skulle passa.

Blev mycket text nu. Längesen.

RSS 2.0