Lockar

 
 


Curlsssss....

Igår fick jag för mig att jag skulle testa locka mitt hår som videon nedan.

 
Och det gick faktiskt jättebra! Men jag hade inte i någon hårspray, så det försvann liksom under dagen. Tog några bilder i eftermiddags, men redan då hade mycket trillat ner. Så.. mycket hårspray när ni tagit ut lockarna, för det blir superkrylligt och jättefint. (Trodde faktiskt inte det skulle bli så bra som det blev,) Och desto mindre hår ni tar i varje snurra, desto mindre blir lockarna. Jag gjorde bara fyra varianter så med mitt tjocka hår blev det ganska stora lockar.
 
Try it!

Måste lägga mig, men ska bara..

Jag tänkte på det där med årstiderna i Sverige. Hur tråkiga dom är. Vinter och snön kommer alltid sent. Våren är sen. Sommaren är sen. Men hösten..den kommer då alltid när den ska (stannar iofs nästan året runt). Var bara tvungen att notera det. Nu ska jag sova.
 
 
Detta gjorde jag för två höstar sen;
 
 

Hm..nja..nä.

Blev så besviken på Blue Valentine. Hade hoppats på så mycket mer efter trailern..

I vilket fall... idag har jag och Ronja varit och hälsat på hos mamma å pappa, vilket var skojs! Nu är hon dödstrött och bara sover. Jag och Rocky gick en runda när vi var hemma igen så han med fick komma ut lite. Nu ska jag snart bädda ner mig för jag är med trött.

Blue Valentine

Jag hade helt missat denna filmen som kom ut 2010. Är svag för alla fina kärleksfilmer. Och Ryan Gosling (vem är inte?) och Michelle Williams. Vill se nu nu nu. Men måste jobba först. Och umgås med mamma och sen jobba igen tills nio och därefter hänga en runda med vänner innan jag kommer hem och får trilla i säng. Vaknade halv sex imorse och kunde inte somna om.. Kommer vara död redan om 12 timmar.. Iallafall. Slutpratat.
 
Den får vänta till söndag morgon. Här:
 
 

Hej

Ber om ursäkt för att min blogg inte är som den en gång var.
Mitt bloggande gick lite från vardagsblogg (när jag gick högstadie/gymnasie och det hände en massa roliga saker hela tiden, vilket jag tyckte väldigt mycket om, och nog många andra med för det var då ni kommenterade som mest), till tanke- & känsloblogg (när det var jobbigt), till nu. Nu är det är någon slags halv fotoblogg..eller..nåt. Jag vet inte. Jag vet inte vad detta är längre och det är väl därför det går så ofantligt trögt. Ni är inte så många som hänger kvar här längre, vilket jag förstår när jag nästan aldrig uppdaterar.

Vet inte om jag bara ska lägga ner detta..
 
Och sen (för att klaga) så vet jag fortfarande inte vad jag vill göra.
Jag vill måla och vara kreativ och kasta runt massa färg, men det går inte riktigt för jag har inget bra rum till det. Jag vill spela piano varje dag och sitta med studion och grejsa, men det går inte heller, för pianot är hos mamma och pappa och affären ligger precis under så man vill inte hälsa på och spela mellan 10-18 när alla hör en tragga samma låt om och om igen. Och studion var i Kristianstad och där är jag inte längre. Jag vill sitta med grafiskdesign i datorn men har ingen inspiration. Vill skriva, men återigen, ingen inspiration. Och att fota tycker jag ju är så himla kul. Speciellt som bilderna nedan på Charlie&Fredrik. Inte i en studio, utan i riktiga livet. Med riktiga känslor och riktiga skratt, som nedan, som sagt. Men det kan man inte heller göra varje dag.
 
Det är väl pga hösten som man blir så förbannat vemodig.
 
Blä.
 
Skit och blä.
 
Varför står man bara och trampar?

RSS 2.0