Fredag




Ibland måste man plocka isär för att bygga upp..

Bajs. Ungefär.




Blir så irriterad på polisen som har femmiljonersminuter väntetid och på KABO som inte ens dök upp idag. Imorgon ska jag jobba mellan 11:30 och 18:15, så jag ska borsta tänderna och lägga mig nu. Godnatt!

...




Så jävla ledsen.

Bandet


Stress

Var som sagt hos min diabetessköterska igår och kollade mitt HbA1c. Trodde det skulle ligga skyhögt, men jag låg betydligt lägre än vad jag egentligen borde, så vi såg ganska chockade ut båda två. Kunde då direkt konstatera att tröttheten inte hade med högt blodsocker att göra... Gick till distriktsköterskan när vi kom hem från stan och kollade om jag kunde ha järnbrist. Men det värdet låg jättebra, så det var inte det heller. Hon konstaterade istället att det var stress och att jag inte kan koppla av inombords, vilket i sin tur tar all energi och gör att jag är så trött.

Det där med diabetes...



Har faktiskt inte suttit med datorn hela kvällen, även om det kan verka så när det fick bli två Bea+dator-bilder efter vartannat ;)

Ligger i sängen och väntar på att Charlie ska komma hem. Vi tänkte lägga oss tidigt då jag ska vara på sjukhuset för diabeteskoll kl 08:00 imorgonbitti. Är så himla trött jämt och min kropp orkar ingenting. Min ena teori är; att jag tar inte så mycket insulin som jag egentligen hade behövt när jag ska jobba. Att bli låg i blodsockret på jobbet har nämligen hänt några gånger tidigare, och då går det inte att lämna alla stressade kunder i butiken och säga "jag ska bara äta lite, kommer om en kvart".. Typ. Utan jag har fått stå och skaka och bli suddig i ögonen och mått dåligt för att jag inte kunnat gå ifrån när jag behövt. Därför har jag den senaste tiden hellre legat lite högre i sockret (vilket bidrar till trötthet, huvudvärk och att jag är konstans kissenödig.. ungefär.) Så vi ska kolla mitt HbA1c imorgon för att se om det är som jag tror - mitt höga blodsocker som får mig att må såhär. Är det inte blodsockret får jag väl boka in en läkartid och kolla upp det, för jag orkar inte ha det såhär längre. Det är himla tradigt att inte orka med sig själv ens. Har sett ut som jag vet inte vad den senaste tiden. Vi får se imån helt enkelt.

Zöndag




Sitter här och väntar på att Charlie ska komma hem så vi kan få lite i magen! Har skrattat loss med Lina på flygfältet, pratat en massa och fikat lite. Mystid behövs ibland!

Så var lördagen slut och vi går in på söndagen




Halloj nu är vi hemma igen efter en härlig kväll! Dagen började med att jag inte vaknat av min klocka utan fick panikringa till pappa som kunde hämta mig (tacktacktack!!!), jobbade tills 13:15, sen gick jag hem till pappa&Johannes och åt lite grann varpå Johannes sedan skjutsade hem mig. Bakade kaka till Fiddeli som kom runt fyra och fikade, sen åkte vi hem till hans mamma och Bengt som bjöd på jääääättegod mat, marängsvisch och tårta! Fast jag var så mätt efter maten och efterrätten att det var svårt att få ner min lilla tårtbit. Vi kollade lite film och försökte smälta maten lite. Sen åkte vi hem till Charlies mamma en sväng och Fidde var chaffis till gänget medan jag hade högläsning på barndomsbrev! Himla fin dag hade det varit!

GRATTIS DIN FIS!


Everything Changes


Haha, den bildserien på Rocky får mig att skratta tills magen krampar!!!

Trött som en tok, idag har vi planerat releasepartyt för Charlie och Fredriks EP, det kommer bli kanon! Godnatt!

Alla är högt över taken




Bild1: Har köpt nya kängor, som alltid när hösten börjar närma sig. Eller egentligen fick jag dom eftersom Charlie hade hittat två par till sig på skopunkten, så mina kom på köpet! Annars var det nog 299 de kostade. Nästan lite gummikänsla i materialet. Hoppas de är bra vattentåliga! Skönt att de var fodrade med, det har inte mina tidigare varit.

Bild2: Lite gott och blandat till mig. Beställde från Oriflame. Ja ni ser ju vad det är, men ändå; parfym, concealer, hårinpackning och en liten nessesär. Har bara min jättestora svarta och den behövs ju inte om jag tillexempel bara ska sova borta en natt.

Bild3: Och lite till Charlie! Parfym och after shave.

Charlie & Fredrik - Såååååå nära!

Nu har vi lagt upp en ny video på Charlie&Fredriks blogg!
Tanken bakom videon (förrutom att de skulle skicka iväg brevet med skivan) var att det skulle knyta ihop säcken lite. Charlie springer runt och besöker platser vi tidigare filmat på. Bland annat kundvagnsskjulet, bilhuven & sången i tunnlen, fotosessionen (trädet charlie springer runt är samma träd som de står framför på den svartvita bilden i det länkade inlägget) och såklart ICA Kvantum i Karlshamn!



Charlie & Fredrik




Snart uppe en ny video på Charlie och Fredriks blogg! (LÄNK)

Precis. Så.

"Jag vill aldrig glömma. Är så fruktansvärt rädd för att glömma och sen överraskas med att komma ihåg."

Det handlar om dig, det handlar om mig




Vi ska snart äta lite (blev senare idag för Charlie har varit iväg och fiskat!), så nu är vi vrålhungriga!

The future freaks me out

Rockan jagar flugor och jag saknar mitt långa hår. Lite alldeles förmycket.





Blä..

Mådda inte så bra i fredags, och igårkväll kände jag mig illamående, vilket fortfarande sitter i. Tradigheter.. Vill bara vara hemma och sova ut i några dagar. Är dock ledig måndag med, sen drar det igång igen. Längtar tills nästa vecka då jag bara jobbar en dag enligt schemat (semestern är slut och alla tillbaka på jobbet). Nästan så jag önskar att jag hade ett kontorsjobb så jag inte behövde stå upp hela tiden. Både ryggen och knäna tar så himla mycket stryk.

Kök



Malmö




Igår åkte ju jag och mamma ner till Malmö. Tog med mig kameran för att ta lite kort, men så glömde jag kvar den i bilen?? Haha. Skit med. Ni fick lite bilder från min frukost och hemvägen istället.

mobilbloggar



usch är uppe tidigt, kan inte riktigt sova... mamma hämtar mig vid tio, sen åker vi till malmö. hörs sen. puss

Jag är namnet som du har på armen




Skulle jobbat idag mellan 11-14, men har fått i mig nåt jag inte tål, så jag mår inte alls bra :( Hoppas bli bättre innan kvällen, för vi är bjudna på kräftskiva på hotellet. Hoppas ni har en bra fredag!

Veronica Maggio - Sju sorger


du

Han var stor och stark och blyg, han sa "Jag tror att vi har hittat varann" och rosorna slog ut i smyg




Så var de det där med att faktiskt sätta batteriet på laddning med.. haha. Vi hejjar på med digitalkameran!

Är hemma från Linneas sen 40 minuter tillbaka. Har ätit lite grann och så och nu ligger jag i sängen, redo för sovläge. Linnea är så himla duktig ska ni veta! Jag kan ju inte ta någon vettig bild här hemma i mörkret. Färgerna i kameran är inte de bästa heller så det brukar bara bli svartvita bilder. Men iallafall. Ni får se bild efter lördagen i stället, då ska jag till henne på skolan och bli sminkad igen för de har prov då. Ska bli kul att träffa alla i hennes klass och se vart hon håller hus nu för tiden :)

GODNATT!

Jag har hittat min laddare!




Tjoho! Vad skönt att den kom fram. Hade lagt den i garderoben?

Jobbar tills stängning idag och sen ska jag hem till Linnea.


Min bruna färg har förresten gått ur jättemycket. Frissören sa ifs att den skulle göra det. När jag mötte upp Linnea igår trodde hon först att jag hade tröttnat på den mörka färgen och färgat det ljusare haha :) Vet inte riktigt om det finns nåt man kan göra så färgen sitter i bättre?...

Barfota fötter genom hela stan



lite fel datum, men ja. söt katt.


Jag letar efter batteriladdaren till min Canon. Därför ni bara fått halvkassa mobil- och digitalkamera bilder på senaste tiden. Jag ska hitta den snart. Jag ska bara finna tid att leta efter den ;) Imorgon efter jobbet ska jag hem till Linnea för att bli provsminkad. Ska nämligen till hennes skola i Malmö på lördag och bli sminkad. Himla spännande tycker jag. Och tacktack fina mamma som följer med ♥

Where you gonna run when the wall starts falling down


Don't try to kill the code of how to live your life, we got it all made up

Blev en kort runda. Nostalgi:



POX




Går ut en runda med Rockan nu. Han stissar runt här hemma. På med reflexvästen på sötnosen!

Påfågel

Vi fick förresten in dessa öronhängena på jobbet för några veckor sen. Men de tog slut med en gång... Dock himla snögga!!




Mys med Ronja i soffan <3

Blev lite sen frukost


Make it happen

Jo! Det här trillade ner i brevlådan! Och så fort jag hittat lite fina ramar ska de upp på väggen :)

Alla tavlorna har SMÄM ritat och ni kan beställa dem HÄR. Jag hade tur att jag kunde haffa dessa när hon rea:de ner dem till halva priset. Finns så många av hennes tavlor jag hade velat ha hemma. Så fina!




Simply live




Hej hej, här står jag och dansar!! Nej... Jag är faktiskt jättetrött och seg som bara den. Har laddat upp med lite serier på datorn som jag tänkte spendera kvällen med att titta på.

Det har hänt så mycket på senaste att jag inte riktigt hänger med. Det började med ett ganska sketet östersjö, som jag inte gärna går in mer på. Därefter flyttade allra käraste till Malmö och jag försov mig så vi fick inget riktigt hejdå. Dock ringde hon idag och jag blev så himla glad! Vi ska ses nästa vecka och då ska jag krama sönder henne! Sen har jag träffat en ny vän, som var väldigt otippad, men jisses så härlig. Och Rocky har gått i koppel så himla bra de senaste gångerna vi varit ute och det gör mig så lycklig! Dessutom har mamma fyllt år och jag Johannes och Charlie fixade rolig present till henne! Har umgåts ganska mycket med Johannes över huvudtaget på sistonde, vilket är jättekul!

Jag borde uppdatera här mer, och bjuda på bilder, jag vet.. Men jag har blivit så lat med det på sistonde. Dock ska ni få se vad som kom hem i brevlådan för ungefär en vecka sedan!

RSS 2.0