Svartvitt på SVT

Diskat och plockat undan lite. Seg dag idag, men det behövs lite lugna stunder också :)

Bara oktober

Eftersom vi börjat sälja julsaker på jobbet kunde jag inte låta bli att tjuvstarta pyntet hemma med (men bara lite diskret).




Ängel i snöglob från Guldfynd 



Julgrans pynt som jag hängde på ljusstakarna istället (10kr/st, finns vid kassan)


Lite nytt ovanför sängen


Röd rosett som täcker spiken


Och ugglorna hamnade i köksfönstret istället.


Ursäkta dåliga bilder, hade bara digitalkameran. Det har inte funnits tid att leta efter den andra kameraladdaren. Undrar vart den kan va...

Idoler

Istället för nollningen i ettan på gymnasiet åkte vi på läget till Hultet, som det kallades. Där fick jag en skiva av den här killen (bredvid Erik Saade, längst fram till höger i bild) tror ni känner igen honom. Snälla rösta rösta rösta varje fredag på Robin så han vinner, tycker han förtjänar en första plats i Idol 2011! :) 





Tycker det är kul att ännu fler C4:are är/varit med. Amanda Fondell, Sibel Redzep och Kalle Kristiansson går/gick med Estetiskaprogrammet på samma gymnasium. Duktiga människor!!

Late night




Hemkommen från personalmöte och lite julklappsköp. Är supertrött och ska jobba tidigt imorgon igen. Vi har förresten öppet till klockan 20 imån så kom in och säg hej om inte annat :) Ska lägga upp ett inlägg jag inte hann publicera tidigare idag, sen ska jag sova. Godnatt!

My heart escapes and I try to catch it when it runs to you




Lite såhär såg det ut igår. Jag skulle ju spela in en ny film till er, lite på impuls, men var inte så väl förberedd med batteriet så kameran dog. Ni ska få det jag hann spela in så småningom, för jag kan inte lägga upp den ännu, då det är en present till Emelie som fyller år på tisdag. Hon fick ju denhär förra året, så nu kommer en fortsättning på det.

Vid fyra tog jag en paus och mamma och jag gick bort till lokstallarna. Det var himla kul och jag testade på ögonfransförlängning. Tänkte ta en bild till er, men kom på att batteriet fortfarande är dött och nu hittar jag inte laddaren.. Så här ser det ut genom digitalkameran istället :




Det var förresten himla kul igår. När jag kom hem bytte jag om och sen stack jag, Charlie, Fidde och Karin hem till Bosse och Roland. Drack lite vin och flamsade runt. Sen åkte alla in till stan och vi var en runda inom Harry's och Lochen och tog det lugnt, men skrattade en massa. Sen vandrade vi hem och gruppkramades vid lycktstolpar, pratade in telefonsvarare och skrattade tills vi inte kunde andas. Fin lördag!

Color me up

Tänkte spela in en ny sånhär till er idag.



Love is not a fight, but it's something worth fighting for



Don't lose it all in the blur of the stars




Hoppade ju in och jobbade idag fram tills stängning. Ska jobba imorgon med, fast förmiddag.
Är jättetrött och seg nu, så ska bara sitta i soffan resten av kvällen..

Ingen bra start

Inatt skulle Charlie komma hit för att det skulle gå snabbt å smidigt att komma iväg till arbetsförmedlingen imorse. Jag sa att han kunde ta med Rocky, så kunde de gå en bit och sen kunde han bära honom en bit. När jag ringer efter nästan en timme säger Charlie "Ja det går bra, vi är vid lamphuset" haha. Det är inte ens halvvägs! Så tog det 40 minuter till så stod han vid dörren. Jag fattade inte hur det kunde gått så snabbt helt plötsligt, men då de gått en bit till hade han tröttnat på att Rocky inte ville gå och tagit en taxi haha. Söta.

Så vi skulle ju gått till AF, men hade vi ställt klockan? Nej.. Så vi som kom i säng så sent hade inte vaknat i tid. Jobbet hade med ringt och hade jag vaknat av ringsignalen? Nej.. Vaknade kvart över tolv!!!! (Och AF stänger 13:00 på måndagar..) Inte okej. Men ska in och jobba imorgon, så det känns ändå bra!

Ska snart till gympan, funderar på lite nya grejer vi kan göra. Får se hur det går.

Lägenhet i massa vitt

Antar att ni snart är trötta på lägenhetsbilder, men nu är det städat och fint sen mamma var här och hjälpte mig bära ner lådor i förrådet och planera lite hur jag ska ha det i köket (tacktacktack). Så nu blir det bildbomb på alla rum utom badrummet som ser likadant ut som sist jag visade.


HALL:



KÖK



Ut i hallen igen och in i...


TVRUM:



SOVHÖRNA:




Där var allt. Nu ska jag äta gott och mysa ner till en film med Charlie och Fredrik :)

Eyes Lips Face

Sa hejdå till Charlie vid bussen efter jag köpt lite fredags gott att ha till idol. Kollade brevlådan innan jag gick upp och så att jag fått hem mitt paket från ELF! Hade ingen ork att ta lite roligare bilder, men det är ändå så ni ser vad det är.





Defining Eye Brush, Blending Eye Brush, Eye Widener, Eyelid Primer, Ögonskuggan "Luxe", Nagellacken "Coral", "Moolight", "Red Velvet".

Allt kostar 15,32kr/styck så var bara lite över hundralappen. Super billigt och vettiga grejer (testade nagellacken med en gång och gillade metallicfärgerna på alla tre). Är helnöjd!
Alla grejerna kostar 15,32kr/styck så det blev bara lite över hundralappen och fem dagars leveranstid. Super billigt och vettiga grejer (testade nagellacken med en gång och gillade metallicfärgerna på alla tre). Är helnöjd!

Zzzzzz




Sover så dåligt. Känner mig helt väck. Men idag är det fredag, så man ska väl vara glad.
Ska bära ner lite kartonger i förrådet idag, jobba imorgonbitti och träffa Emelie L på söndag!
Så det blir nog bra :)

Tick tock




Köpte ny klocka idag, bara 89kr.

Tur att man har tid




Jag och Charlie skulle stuckit till varuförmedlingen och letat lite silverljusstakar idag, men min telefon hade stängts av under natten så jag vaknade inte som jag skulle. Charlie hade försökt nå mig, men antagligen somnat om när han inte kom fram.  Så nu har jag duschat och sitter här och hoppas att han ska ringa snart!

----

Haha, här om kvällen hände förresten en rolig grej..
Charlie ringde och sa att jag skulle logga in på msn för att han skulle skicka en grej, varpå jag svarade att han får vänta ca 40 minuter för jag hade precis fått igång ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar på datorn (och ni vet ju hur bra mitt när är) så jag kunde inte ha uppe msn samtidigt. Han lät lite besvärad och jag undrade om han blev arg, men han svarade nej.

Så när avsnittet var slut loggade jag in på msn och vi småskrev lite innan jag frågade vad han skulle skicka. Då skickade han en bild på en kladdkaka och jag skrev lite lagom avundsjukt tillbaka och undrade om den varit god. Fick snabbt ett svar tillbaka att jag inte hade tittat ordentligt? Så jag öppnade bilden igen och när jag kollade snett bakom kladdkakan såg jag min ytterdörr! Haha, så stod han här utanför och hade gjort det i 40 minuter för att jag "skulle kolla klart på Hollywoodfruarna" haha. Stackarn! Men jag blev så himla glad och det blev han med när han fick komma in ;)

I might

Jag tänker för mycket. Överanalyserar och ligger vaken om natten. Ritar i hörnen och gnuggar i ögonen.







Tur att Ronja ligger bredvid. Kurrar och låter mig klia henne på magen.
Jag ska sova nu. Godnatt.

Bästaste




Idag var bästaste Lina här och softade med mig! När vi väl lämnat tv:n och satt oss vid datorn plingade det på dörren. Det var en tjej som på knaglig engelska undrade om hon kunde ladda sin telefon i min dator för att det var något fel på hennes. "Eeh..jaa eller yes, it's okey" sa jag förvirrat. Men det gick inte att ha i nätet samtidigt så vi såg lite förvirrade ut och skrattade. Inte lämnar man väl iväg sin telefon? Hon hade 22 missade samtal och 18 sms innan hon kom tillbaka efter lite mer än timme. Dock kom vi innan dess på att vi kunde ladda telefonen genom min mobilladdare då det hade usb-uttag, så vi kunde sitta vid datorn ändå. Allt kändes himla skumt och sådär, men visst!


Ronja smyger


HAHA, fina!

När man ser att det blöder, det är först då det gör ont

Jag tänker på det varje dag.
Minns inte ens när det tog slut och när allt började försvinna. Vissa dagar saknar jag det, vissa dagar hatar jag det. Det är så fruktansvärt jobbigt att slitas mellan två motsatser. Och det jobbigaste av allt är att det påverkat mig mer än vad jag trodde var möjligt. Har vänt ut å in på mig själv, upp och ner på mitt hjärta, men det finns inte någonting jag kan göra för att det ska sluta göra ont..

Det svåra är att försöka hitta tillbaka. Speciellt när det jag vill hitta tillbaka till inte längre finns. Den verkligheten är inte mer. Alls. Och det skaver mig ännu mer. Trodde tiden läker alla sår, men vissa sår läks inte. Om man har tur glömmer man bort vad det var som gjort en illa, men såret finns ju kvar, oavsett.

Vi är inte samma. Kan aldrig bli samma. Det vi hade finns inte mer och någonstans måste jag acceptera det. Umgås man så växer man tillsammans, men ett så långt avbrott gör bara att man växer isär. Ibland blir det så. Det är då det är jobbigt med gemensamma nämnare, för det tillåter en inte att glömma. Finns så mycket i vardagen och orden som påminner om det som var.

Ibland vill jag höra av mig. Fråga hur det är och hur du mår.. Höra din röst.
Men det går inte.

(Ibland när jag sitter bredvid och volymen är lite för hög brukar jag lyssna. Finns en trygghet i att höra en välbekant röst genom högtalarbruset. Fast det säger jag ju aldrig.)

Hittade den lila kaninen jag fick när jag fyllde arton. Hittade fotot på oss när vi skrattar i sängen. Blir lika ställd varje gång, för man tror man rensat bort allt som påminner om då. Men tydligen finns vissa spår kvar. Och nu i efterhand vill jag inte radera, för det är nog det enda som finns kvar. Det första minnet av oss och det sista glada minnet av oss. En början och ett slut på något jag trodde skulle vara.

Har inte skrivit om detta på så länge. Vet inte vart vi står. Vi pratar inte och jag tror det är bäst så. För jag har haft så många panikattaker när det gått snett och vi hamnat i samma del av stan. Jag vill inte utsätta mig själv för det. Ändå önskar jag att vi kunde spola tillbaka tiden och börja om. Göra rätt. Men vet inte hur.
Vet bara att jag tänker på det varje dag..


-----------------


  • There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends.

We're adults. When did that happen? And how do we make it stop?




Blev ganska sent igår också eftersom jag inte fick tummer ur att duscha förens efter jag kommit hem och suttit klart vid dator och tv, men tur var väl det!!! För när jag skulle diska efter frukosten imorse kom det inget varmvatten..! Hade glömt att de skulle stänga av värmen halva dagen idag pga någonting som jag inte kommer ihåg. Jaja.. Känner mig helt seg idag och sömnen har inte varit den bästa inatt. Jag är så himla trött så funderar faktiskt på att sova någon timme. Har gympan ikväll och då vill jag vara lite pigg iallafall :)

Victoria's Secret

Äntligen kom resten av mitt paket jag beställde från JFR.se! Smyckena kom efter fem dagar, men body misten tog ca två veckor. Dock värd att vänta på för de luktar såååååå gott!




Berry kiss: "Wild Raspberry, Praline and Rose"






Luscious kisses: "Valencia Orange, Coconut and Tonka Bean"

Thank you my love




Något som är positivt med att ha en varsin lägenhet är att man åker på små minisemestrar till varann och bara kan vila ut och bli ompysslad. Har varit hos Charlie sen i fredags och det är så himla fint och så himla himla himla välbehövligt i all vardaglig stress!

Lilla Fiddeli

Stanna i Karlshamn, Göteborgresor är inge bra vettu.

Hjärta dig vännen.

Yesterday




Utbildningen igår var så himla bra och jag hade sällskap av bästa Emelie så dagen kunde ju bara inte misslyckas! Fick mer kunskap, lite repetition, massa skratt och nya vänner! Nu ska jag göra mig iordning för sen blir det jobb. Puss!

Halv elva

Blev senare sängdags än tänkt. Nu har jag iallafall packat upp så gott som allt som skulle packas upp. Imorgonbitti går jag upptidigt för att ta tåget till säljutbildningen i Malmö. I Kstad hoppar Emelie på, så då får jag lite sällskap. Är hemma ganska sent imånkväll skulle jag tippa på. Sov gott!

Maria Mena - Viktoria




Trött är jag. Och mätt. Sitter bara och slösurfar med mitt slöa nät.. Och lyssnar på:




Sweet kisses


Baby love, my baby love




Kan inte riktigt släppa att jag ska få träffa min käraste och mysa ner i soffan
framför en film som vilken fredag som helst, fastän det bara är tisdag. ♥

Aim for my heart




Jag och Ronja sitter och äter lite kyckling, mums! Om lite mer än en timme är jag hemma hos Charlie. Ska sova där inatt så Ronja får sova sin första natt själv här. Fast jag tycker mest hon är uppe och busar om nätterna. Hon tycker nog det är jobbigare att vara själv på dagarna när jag jobbar. Mjauar sönder mina öron och kelar sönder mina ben när jag kommer hem. Fin hon är, man känner sig alltid välkommen hem :)

Två bilder med min kameraskygga tjej




Jag och min tös! <3

Sticks and stones may break my bones




Blev en liten kaosartad morgon, då en av tjejerna var sjuk idag, så jag hade en timme på mig att bli klar och infinna mig i butiken. Kan tillägga att jag låg vaken några timmar inatt, så jag var helt förstörd när jag vaknade av telefonen. Menmen.. I kväll hade jag även gympan med Annelie och det gick jättebra, så det var kul. Så fort jag kom hem hoppade jag i myskläder och jag suttit fastklistrad i soffan sen dess. Ska äta något litet till innan jag stänger av här och slår på SATC2 i sängen :)

Hey Hollywood!




Nu vevar jag ner persiennerna, stänger ute dimman och myser ner mig framför SATC1 på fyran. Tjohej!

GAAAAH!

Blir tokig på att mitt nät nästan BARA visar 2G???!!! Och på den svagaste lilla pluppen också.
Att öppna en hemsida tar två år och innan bilderna visas är jag redan gråhårig.. Min mobil är inte mycket bättre, nätet är lika dåligt där så jag har alltid missade samtal. Suck..


Jag bor i en bunker haha..!



PINK

Pappa var förbi idag och hjälpte mig bland annat att hänga upp två handdukshållare i badrummet. Den till höger i bild är "Baren", köpt på ikea. Den andra som hänger under speglarna är en vanlig köksstång att hänga köksredskap på, men den fick bli handduks- och smyckeshängare. Känns bra!






På ena byrån står två av mina Smäm-tavlor som jag fick hem för ett tag sen. Den tredje står än så länge på mitt sängbord, men ska såsmåningom upp på väggen tillsammans med lite annat ovanför sängen. Blir nog bra när det är klart!



Kulturnatt

Det har varit kulturnatt i Karlshamn och jag och Charlie har varit ute på stan. Mysigt att bara traska runt och prata med trevliga människor man inte känner (men som känner samma folk och har bott på samma gata, visade det sig). Jag har jobbar och inte riktigt haft tid att skriva här idag då jag var hemma och sov en stund efter jobbet innan vi skulle ner på stan igen.

Får bli ändring på det imån.
Sov så gott!

RSS 2.0