Hur får man orken tillbaka? Jag vet inte.

Det är jobbigt att känna sig stressad hela tiden. Även när man är ledig känner man sig jagad, som att man måste vara på språng. Jag kan inte slappna av och det tär så mycket på mig. Små saker som ska göras blir till stora berg. Som att svara på ett mejl, ringa ett samtal eller gå ut själv. När jag är hemma hade jag bara velat rulla ner persiennerna, stänga av mobilen och radera min mejladress.
Ta bort alla stressmoment och bara varva ner.

Jag vet inte hur man slappnar av längre.

Sist jag kunde slappna av ordentligt var sommaren 2012 när vi åkte till grekland i två veckor. Men så blev jag febrig och sjuk också.
Sommaren 2013 hade jag en semestervecka v24, då jag istället jobbade på förskola. V34 åkte jag ner till Lina i turkiet och stressade upp mig för dit- och hemresan eftersom jag reste själv. V35 hade jag och Samuel en vecka ledigt och då ville vi passa på att göra saker eftersom vi inte kan göra det annars pga våra olika arbetstider.. Nu under julen blev det med extajobb. Jag kan ju inte säga nej heller. Man vill ju ställa upp för folk, för nån dag behöver jag kanske någon som ställer upp för mig. Men det tär ändå så mycket på mig.

Jag orkar snart inte mer. Jag är så trött psykiskt. Försöker verkligen hålla humöret uppe när jag är bland folk, men väl hemma så är jag helt slut..

Hur får man orken tillbaka?
Jag vet inte.

Kommentarer
Postat av: "Du lever för stunden precis som jag"

Du har styrkan i dig. Man får inte sätta sig ner på gatan, faller man ner helt utan kraft att på egen hand ta sig upp så finns någon där som får en på fötter. Jag är säker på att om du tar dig tid att hjälpa dig själv, på samma sätt du alltid hjälper alla andra, så kommer du om ett litet tag att se ljuset igen. Styrkan bär du i ditt stora, oändliga lejonhjärta. Orken kan man stjäla från din själ men man kan aldrig radera styrkan du föddes med, även om du känner att det kan vara så ibland. Du är oändlig, du är stark och du bär på kärlek och omtanke till alla du möter på livets väg. Du visade mig livet, en uppgift bara du kunde klara av. Du betalade ett högt pris, men du tog examen i livets hårda skola och det ska du vara stolt över.. Jag är stolt över dig, för allt du är och allt du gjort.. För mig, för dig och för alla du har i din närhet. Du är någon att räkna med, alltid. Ta hand om dig själv nu, som du tar hand om alla andra. Gå din egen väg och gör saker för att DU tycker om det. Du är fantastisk!

2014-02-18 @ 01:03:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0